Buna seara,
Rog sa ma lamureasca cineva in privinta urmatoarei probleme: Prima infractiune comisa a fost refuzul de recoltare de probe biologice,am acceptat doar sa suflu in fiola,rezultatul a fost 0,46 si am refuzat sa merg la spital pentru a da si proba de sange, permisul mi-a fost suspendat. La o saptamana dupa am fost prins la volan avand dreptul de a conduce suspendat, am fost testat iarasi cu fiola si mi-a iesit 0,33 si am refuzat sa dau proba de sange. Am deci 2 dosare penale,in urma celei de-a 2 infractiuni s-a dispus masura controlului judiciar impotriva mea, si pentru a doua fapta deja am fost convocat la camera preliminara, rechizitorul e intocmit, am fost trimis in judecata. Pentru prima fapta(simplul refuz de recoltare probe) inca nu s-a pus in miscare inceperea urmarii penale. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. In cazul primei infractiuni (refuzul de recoltare probe),atat timp cat dosarul se afla inca la parchet pot face un acord de recunoastere a vinovatiei cu procurorul?
2. Este posibil ca in urma celor 2 procese care vor urma sa ma aleg cu 2 pedepse cu suspendare? Daca vor fi 2 pedepse cu suspendare, ce se va intampla? Raman asa cu 2 pedepse cu suspendare sau ambele vor fi revocate?
Va multumesc pentru timpul acordat.Am uitat sa precizez ca nu am antecedente penale.
Suspendare permis
cosmin_nasu
am fost oprit de catre politia rutiera in trafic am fost testat cu etilotestul indicand o valoare de 0,46 in aerul expirat apoi am fost condus la spital unde ... (vezi toată discuția)