Am depus plângere penala pentru cele doua infracțiuni , am contestat amenda în instanță , dar abuzul făcut nu se judeca în procesul de contestație a contravenției
Procesul verbal nu a fost anulat în instanță deoarece a fost lovit de nulitate relativa
Polițiștii nu aveau mandat și nici nu au vrut sa spună ce căutau , au fost trimiși instigați sa vina ei habar nu aveau ce căuta la mine
Bună ziua în toamna anului trecut doi agenți din cadrul politiei locale sector 4 au pătruns abuziv în reședința familiei mele fără acordul nimănui și au început a efectua un control pe care nu aveau dreptul sa îl facă la mine acasă .
Au cerut tot felul de documente , au întocmit o nota de constatare abuziva ,iar după doua luni am primit și o amenda de 3000 de lei pentru obstrucționare organe de stat .
După primirea amenzii am contestat procesul verbal în instanță , iar judecătoarea a spus în motivare ca am dreptate relativa condiționată de vătămare , și mai spune și faptul ca nu judeca modul în care a fost data amenda și doar forma procesului verbal care nici măcar nu este semnat nici de mine și nici de martor .
Care ar fi soluția sa pot rezolva aceasta problema neplăcută ?
Va mulțumesc anticipat!