Bună ziua în toamna anului trecut doi agenți din cadrul politiei locale sector 4 au pătruns abuziv în reședința familiei mele fără acordul nimănui și au început a efectua un control pe care nu aveau dreptul sa îl facă la mine acasă .
Au cerut tot felul de documente , au întocmit o nota de constatare abuziva ,iar după doua luni am primit și o amenda de 3000 de lei pentru obstrucționare organe de stat .
După primirea amenzii am contestat procesul verbal în instanță , iar judecătoarea a spus în motivare ca am dreptate relativa condiționată de vătămare , și mai spune și faptul ca nu judeca modul în care a fost data amenda și doar forma procesului verbal care nici măcar nu este semnat nici de mine și nici de martor .
Care ar fi soluția sa pot rezolva aceasta problema neplăcută ?
Va mulțumesc anticipat!
Procesul verbal nu a fost anulat în instanță deoarece a fost lovit de nulitate relativa
Polițiștii nu aveau mandat și nici nu au vrut sa spună ce căutau , au fost trimiși instigați sa vina ei habar nu aveau ce căuta la mine
Situatia pare de domeniul sf.juridic, pare desprins din PROCESUL lui KAFKA,daca intr-adevar situatia este cea prezentata de dvs.(au patruns fara mandat,nu au precizat scopul descinderii in apartametnul dvs),puteti formula plangere prealabila ptr.violare de domiciliu(art.224 NCP),plangere penala ptr.abuz in serviciu(art.297 NCP).
Am depus plângere penala pentru cele doua infracțiuni , am contestat amenda în instanță , dar abuzul făcut nu se judeca în procesul de contestație a contravenției