avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate savocarmen

Activitate savocarmen

Pentru reparatia unei masini industriale de spalat vase am apelat la o societate preastatoare de servicii.Dupa ce ne-a fost comunicata reparatia ne-am prezentat sa ridicam masina, ocazie cu care am primit factura si pe verso-ul acesteia ne-a fost consemnata sub semnatura si stampila garantia reparatiei.
La montarea la sediul societatii noastre am constatat ca masina tot nu functiona, caz in care am luat legatura cu reprezentantul societatii prestatoare solicitandu-i ca in baza garantiei acordate, sa remedieze defectiunea, sau, in caz contrar, sa ne restituie contravaloarea reparatiei achitata.Reprezentantul societatii prestatoare a refuzat orice discutie amiabila, ulterior refuzand sa primeasca cele doua notificari scrise pe care i le-am transmis(prima prin posta cu conformare de primire si ce-a de-a doua prin curier).Avand in vedere ca pe cale amiabila este evident ca nu vom mai putea obtine ceva de la societatea prestatoare, am vrea sa stim ce demersuri judiciare putem intreprinde pentru recupearea contravalorii reparatiei.