avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare contravaloare reparatie masina spalat vase ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare contravaloare reparatie masina spalat vase industriala

Pentru reparatia unei masini industriale de spalat vase am apelat la o societate preastatoare de servicii.Dupa ce ne-a fost comunicata reparatia ne-am prezentat sa ridicam masina, ocazie cu care am primit factura si pe verso-ul acesteia ne-a fost consemnata sub semnatura si stampila garantia reparatiei.
La montarea la sediul societatii noastre am constatat ca masina tot nu functiona, caz in care am luat legatura cu reprezentantul societatii prestatoare solicitandu-i ca in baza garantiei acordate, sa remedieze defectiunea, sau, in caz contrar, sa ne restituie contravaloarea reparatiei achitata.Reprezentantul societatii prestatoare a refuzat orice discutie amiabila, ulterior refuzand sa primeasca cele doua notificari scrise pe care i le-am transmis(prima prin posta cu conformare de primire si ce-a de-a doua prin curier).Avand in vedere ca pe cale amiabila este evident ca nu vom mai putea obtine ceva de la societatea prestatoare, am vrea sa stim ce demersuri judiciare putem intreprinde pentru recupearea contravalorii reparatiei.
Cel mai recent răspuns: savocarmen , utilizator 18:07, 13 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu produs in garantie, vanzatorul tergiverseaza rambursarea banilor andreipetcu andreipetcu Am avut o problema cu o masina de spalat aflata in garantie care nu s-a mai putut repara si am primit negatie de service, dupa aproximativ 28 de zile. Conform ... (vezi toată discuția)
Intelegere amiabila mariagu mariagu Buna seara, In urma cu o luna am fost implicata intrun accident de circulatie mai precis am zgariat usor o masina incercand sa ies cu spatele de unde ... (vezi toată discuția)
Respectare termen garanție cristinadinu cristinadinu Am o sesizare depusă în data de 30.07.2018 pentru o defecțiune la o mașină de spălat Bosch.Firma care asigura service-ul îmi spune că cele 15 zile ... (vezi toată discuția)