avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu produs in garantie, vanzatorul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu produs in garantie, vanzatorul tergiverseaza rambursarea banilor

Am avut o problema cu o masina de spalat aflata in garantie care nu s-a mai putut repara si am primit negatie de service, dupa aproximativ 28 de zile. Conform cu legea, pentru ca nu au reparat defectiunea in termenul legal de 15 zile, m-am adresat vanzatorului in baza negatiei de service in vederea returnarii banilor. Vanzatorul tergiverseaza returnarea banilor, a trecut mai mult de o saptamana de cand au zis ca trebuie sa trimita curier care sa ridice mai intai produsul defect, nu au ridicat produsul nici acum. Produsul sta in holul apartamentului ambalat si asteapta curierul de o saptamana. I-am sunat in fiecare zi si ma mint in fiecare zi ca se va rezolva dar in realitate nu se intampla nimic. Ma intereseaza care este termenul legal in care vanzatorul trebuie sa-mi returneze contravaloarea produsului si care sunt posibilitatile legale, in cazul in care nu se conformeaza.
Cel mai recent răspuns: andreipetcu , utilizator 12:51, 15 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire bani datorită depășirii termenului de garanție Memleak Memleak Bună ziua, Am vaga impresie că ceva nu se leagă în peripețiile unui produs trimis în garanție. Am achiziționat anul acesta din Carrefour un mixer ... (vezi toată discuția)
Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop ... Bulents Bulents Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop care ,,bâzâia.,, si se încălzea, pe 13 iunie a ajuns în service laptopul, pe 16 iunie ... (vezi toată discuția)
Garantie produs cumparat online tdrtdr tdrtdr Buna ziua, Am cumparat un telefon de la un magazin online. L-am primit pe 27 iar acum am observat ca are un defect la camera foto. Nu au trecut nici 48ore de ... (vezi toată discuția)