avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate cristi07

Activitate cristi07

Răspuns la discuția santaj sarcina
ABCDEADI, esti un foarte bun psiholog. Eu chiar nu mi-am dat seama, dar intr-adevar presiunea exercitata asupra mea era doar de ordin psihologic. Nicidecum nu era insarcinata (din afirmatia ei, la finalul testului de sarcina)
Cat despre AVLIL, recunosc ca m-a constientizat pe parte morala, si ca teoretic are dreptate, dar SINCER, cand e vb de ales intre tine si un copil nenascut, ce ai alege? eu as alege...EU
a iesit negativ testul de sarcina (cel putin asa mi s-a spus) ... Oricum, momentele grele si presiunea exercitata asupra mea au fost enorme. Rasuflam usurati in astfel de situatii, fara sa ne gandim la faptul ca poate consumul nervos ne-a scurtat viata, si totusi, legal se pare ca nu putem face nimic pentru a opri astfel de reactii. Oricum va multumesc foarte mult pentru toate informatiile din acest topic, care m-au ajutat enorm. Cu stima
referitor la simptomele ei, am putut observa ca in urma cu 2-3 saptamani s-au umflat sanii. sunt mai mari si mai tari. de asemenea imi povesteste ca are pofta de mancare mereu. alte indicii nu mai sunt. m-a batut la cap sa ii iau un test de sarcina, pe care in final l-am cumparat si nu am primit nici un raspuns in 48 ore. dar oricum nu e ceva concludent. poate sa-mi spuna ce vrea atata timp cat va dori sau nu. Adevarul tot la ea este. Nu exclud nici posibilitatea sa fie insarcinata cu altcineva.
multumesc pt raspuns. dar, mai nestiutor din fire, nu prea sunt de acord. adik asta se cheama inscenare, santaj, inselaciune si multe altele....adica, barbat fiind, nu te poti culca cu o femeie pentru ca dai peste nu stiu ce disperata care vrea sa iti umple constiinta oferindu-ti un copil pe care nu il vrei? mi se pare absurd! trebuie sa fie o pedeapsa pentru astfel de persoane iresponsabile care aduc pe lume o viata fara nici o vina, care in final, va fi sortita unui esec profesional datorita unui mediu prost de crestere. E inadmisibil asa ceva! Trebuie sa se poata face ceva in timp util!
am inteles. multumesc pentru raspuns. Totusi, in situatia de fata, daca ducem lucrurile pana la extrema in care ea naste, care ar fi atributiile mele ca viitor tata? Consider ca inca nu sunt pregatit psihic si financiar pentru a oferi unui copil, sprijinul de care are nevoie. Am auzit ca prin solutionare juridica, trebuie sa-mi indeplinesc datoria de tata, prin pensie alimentara, sau prin oficializarea relatiei, etc. Puteti va rog sa-mi oferiti mai multe detalii? nu am gasit prea multe despre asta:(
Discuție santaj sarcina
Buna ziua,
Imbratisez dreptul, insa mai am ceva timp pana voi pasi pe scarile tribunalului, de aceea va rog pentru un sfat competent.
Sunt in situatia in care m-am despartit de prietena mea, insa de 2 saptamani sunt hartuit de ea cum ca ar fi insarcinata. Momentan ea exclude posibilitatea avortului. Am foarte mari dubii privind aceasta sarcina, dat fiind faptul ca mereu au fost folosite metode contraceptive. Exista totusi posibilitatea ca, in disperare, sa se fi insamantat artificial (asa cum mi-a povestit ca a incercat si cu altcineva, furandu-i prezervativele folosite). Sunt multe semne care indica faptul ca ar fi insarcinata, totusi EU NU DORESC ACEST COPIL. Exista vreo metoda legala prin care as putea preintampina o tragedie? Exista vreo metoda legala prin care sa fiu absolvit de orice vina? astept un raspuns cat de repede va rog. Multumesc!