@Zoya - Multumesc pentru informatii. Tocmai am scotocit si am gasit PV al amenzii si chitanta de la posta unde am platit-o. La care institutie ineficienta trebuie sa ma duc prima oara cu acestea?
@trandafir2 - Suma nu este mare, era 250 lei cand a venit poprirea, insa, fiind plecat, nu m-a deranjat aberatia.
Am inteles, multumesc pentru raspuns; ma interesa raspunsul pentru cont nou doar de curiozitate, intrebarea pentru care am facut postul este > trebuie sa devin asociat intr-un SRL care se va infiinta si vreau sa intreb daca firma va avea probleme din cauza mea.
Acum aprox. 1 an mi-a venit o poprire pe un cont bancar, singurul pe care il aveam la momentul respectiv, pentru o amenda de circulatie. Contul era gol, si, am observat recent ca nu mai am acces la internet banking.
Sunt plecat de 4 ani, cam tot de 4 ani este si amenda (platita a doua zi de altfel, insa nu am dus dovada etc.) si nu nu voi mai avea treaba in tara, insa trebuie sa devin asociat intr-un SRL care se va infiinta si vreau sa intreb daca firma va avea probleme din cauza mea.
Iar daca, ipotetic, as deschide un alt cont bancar - voi da de o alta poprire?