Da, corect. Iti sunt acoperite daca e sa castigi....
Dar daca tu stii ca n-ai platit (din motivele tale, nu or sa conteze asa mult), nu stiu cum ai putea sa castigi. Bine, si firmele astea de recuperari mi se pare ca fac o multime de ilegalitati... eu am vrut initial sa ma judec, dar in momentul in care ti se face poprire pe tot ce ai, cam greu sa stai sa te judeci, ci preferi sa rezolvi cat mai repede sa poti sa te folosesti de ce detii.
Pentru popriri mai nou nu se primesc citatii in judecata. Mi s-a intamplat si mie recent, si am primit doar notificarile ca au fost poprite contul bancar si salariul. Este legal.
Inainte sa platesc, am avut o discutie si cu un avocat, si m-a sfatuit sa platesc suma deoarece erau sanse mici sa castig in instanta ceva. Plus ca sumele pe care le platesti pe judecata sunt destul de mari... practic iti maresti sansele sa platesti chiar mai multi bani decat ar fi trebuit.
Ca update... am sunat ieri sa cer o confirmare scrisa de la ei pentru spusele de la telefon, si nu m-au contactat inapoi. A ramas pe "va sunam noi ca acum suntem aglomerati" ....
Daca fac o contestatie teoretic ar fi obligati sa raspunda, ma gandesc ... ?
Am primit recent o notificare prin care mi se transmite faptul ca, creanta a fost cesionata catre Intrum Justitia.
Problema este ca in acea notificare, se vorbeste despre aceasta cesiune acoperind datoriile mele catre Top Factorin. Datorii care, in aceeasi luna au platite integral (aprilie). Iar pentru mai multe detalii sa contactez Top Factoring despre procedurile de plata, sau sa fac o contestatie in 30 de zile.
Eu am sunat la Top Factoring, m-au asigura ca situatiile au fost inchise, si ca mandator tot Top Factoring ramane, spunandu-mi apoi ca nu o sa mai primesc ceva din partea lor, si din nou, ca nu mai am nimic de plata.
Din ce am aflat, Intrum Justita a cumparat Top Factoring. Ce ma gandesc eu, este ca poate toate persoanele au astfel de notificari... dar nu prea imi convine faptul ca in acele notificari, creanta nu este prezentata ca fiind inchisa si achitata complet.
Creata ajunsese la executor, moment in care a fost achitata complet. Am toate actele care dovedesc treaba asta, si care spune ca a fost inchisa.
As fi vrut sa fac o contestatie, deoarece nu as dori sa ma trezesc peste o luna, doua... ca defapt creanta este din nou activa, si sa stau iarasi pe drumuri.
A mai patit cineva asta? Este ok sa primesc o astfel de notificare si nu una in care se spune exact faptul ca nu mai este nimic de plata? Am motive sa ma ingrijorez?
Multumesc anticipat pt ajutor si raspunsuri!