avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate maricu2001@yahoo.com

Activitate maricu2001@yahoo.com

Răspuns la discuția parcare privata drum lateral
Mulțumesc pt răspuns.
Răspuns la discuția parcare privata drum lateral
Primăria a amenajat trotuarele de pe strada care erau în posesia ei dar acest spațiu, pt care eu plătesc impozit, a fost lăsat reamenajat pt ca ei considerau ca nu au drept pe terenul meu...deci, ce concluzie sa trag de aici?
Bună ziua. Când am cumpărat casa, respectiv terenul, am fost obligați sa lăsăm 4 metri latime si 16 lungime ca trotuar. În continuare noi plătim impozit pe acest teren.. Vreau sa îngrădesc acest teren. Se poate obține autorizație? Mulțumesc
Răspuns la discuția Scutire impozit copil cu handicap
Într adevăr mi se acorda facilitatea cu 1 ian 2018 , dar problema este ca se acorda doar 3 luni și nu 12 cât este valabil certificatul de handicap.
Bună ziua. Am cerut primăriei scutirea de impozit pt casa datorita faptului ca avem certificat handicap accentuat pt copil emis din 2.03.2017-1.03.2018. Răspunsul celor de la primarie a fost ca ni se acorda doar pt 3 luni, adică ian- martie 2018, invocând ca atât permite anul fiscal, deși în lege scrie ca scutirea se acorda proporțional cu numărul de luni din certificatul de handicap. Interpretez eu prost legea sau cei de la primarie ? Va rog ajutați mă cu un răspuns. Multumesc