avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parcare privata drum lateral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parcare privata drum lateral

Bună ziua. Când am cumpărat casa, respectiv terenul, am fost obligați sa lăsăm 4 metri latime si 16 lungime ca trotuar. În continuare noi plătim impozit pe acest teren.. Vreau sa îngrădesc acest teren. Se poate obține autorizație? Mulțumesc
Pai, si trotuarul? Pe unde mai trece?
Primăria a amenajat trotuarele de pe strada care erau în posesia ei dar acest spațiu, pt care eu plătesc impozit, a fost lăsat reamenajat pt ca ei considerau ca nu au drept pe terenul meu...deci, ce concluzie sa trag de aici?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In concluzie trebuie vazut daca ati semnat ceva, ce anume ati semnat, ati cedat folosinta portiunii de teren sau nu ati cedat-o. Cel mai indicat ar fi sa adresati o petitie la primarie in care sa solicitati in scris lamurirea acestui aspect sau sa solicitati direct autorizatie de construire imprejmuire si vedeti apoi daca se aproba sau nu. Insa, simplul fapt ca dvs platiti impozit si nu folositi terenul nu este un motiv suficient pentru a face imprejmuirea respectiva.
Mulțumesc pt răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trotuar de protectie(bordura) in jurul blocului wazz wazz Blocul nu are trotuar de protectie. Siguranta blocului este afectata datorita infiltrarii apei pluviale. Carui for sa ne adresam pentru indreptarea acestei ... (vezi toată discuția)
Bloc fara trotuar in jur, fara ghene de gunoi Taitel2017 Taitel2017 Buna seara, As dori sa va insirui o poveste reala si va rog din suflet sa ma ajutati sa mi clarific gandurile...Acum doi ani am cumparat un apartament in ... (vezi toată discuția)
Lungimea drumului de servitute anthynidiany anthynidiany Avem un teren care are următoarele dimensiuni: ieșirea la stradă este de 11.66m și o primă lungime de 26m o porțiune de lățime 12.52m maxim și ... (vezi toată discuția)