Acum m-am informat si se pare ca trebuie sa trimit si factura, insa am inteles ca nu pot factura daca nu am firma. Aveti vreo solutie in acest caz, in afara de crearea unui PFA sau a unui SRL?
Am inceput sa scriu pentru diferite publicatii internationale si sunt platit pentru asta. Vreau sa imi declar veniturile, insa pentru asta mi-ar trebui fie un PFA, un SRL sau sa inchei un contract de cesiune a drepturilor de autor. Cel mai usor ar fi cu contractul de cesiune a drepturilor, insa aici vreau ajutor.
De unde fac rost de contract, atat cel in limba romana, cat si cel in limba engleza? Pot sa folosesc doar varianta in limba engleza? *vreau sa va reamintesc ca scriu pentru companii straine.
In primul rand,sunt din Cluj si mi-ar fi destul de greu sa fac academia de politie la Bucuresti.Avem si in in Cluj o Scoala de agenti,insa de acolo se iese subofiter,
In al doilea rand,facultatea de drept nu ma ajuta sa ocup vreun post de detectiv/politist de investigatii criminale?
Cred ca dumneavoastră nu m-ați înțeles. Sunt încă în liceu.Vreau sa știu cum pot deveni un detectiv/polițist de investigații criminale.Asta înseamnă că vreau să știu ce facultăți trebuie sa urmez și cum se numește aceasta funcție de detectiv gen Sherlock Holmes.Vreau sa precizez ca nu vreau sa ma fac genul de criminalist care lucrează în laborator cu amprente,urme de sânge etc..
Buna ziua!
Sunt licean si as vrea sa urmez dreptul dupa terminarea liceului.As dori sa devin acea persoana care se ocupa cu urmarirea suspectilor,elucidarea unui caz,punerea cap la cap a dovezilor etc.
Stiu ca ceea ce se vede in filmele cu detectivi gen CSI,Sherlock Holmes etc. nu prea se reflecta in viata reala,insa as vrea sa stiu ce post s-ar apropia cel mai mult de ceea ce vreau eu,si desigur ce trebuie sa urmez pentru a putea ocupa acel post.