avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate Mamos

Activitate Mamos

Răspuns la discuția Pfa- pret, titluri,
Nu am activitati comerciale, gen produse de vandut ci doar activitati inteelctuale de consiliere, si nu am nevoie de un spatiu caci ma duc dupa ong-uri si alte firme sau in drept scolar sau contracte part time sau colaborari, nu vand portocale. Deci regulile totale sunt probabil pentru astfel de firme ( regimul veterinar, inspectia sanitara ). Cam asta vreau sa stiu, care subpuncte contractuale se aplica cu asemenea activitate. N-am nevoie de sediu social caci acesta este pentru firme care vor angajati.
Răspuns la discuția Pfa- pret, titluri,
O sa citesc totul, am o singura intrebare. Ca sa inregistrezi pfa-ul trebuie sa fii angajatul unei firme ? Ca si consilier vocational am (ne)voie sa provin dintr-un ong - sau dintr-o firma cu capital privat ? Nu am citit totul si e foarte complicat. Am nevoie de un raspun precis ca sa confrunt cu ce voi citi dupa.
Pentru a te inregistra ca pfa este nevoie de diplome - pentru meserii sau te poti inregistra ca activitate comerciala ? De exemplu pentru consilier vocational. Care ar fi pretul pentru inregistrare si care sunt pasii juridici ? Se rezolva la avocat sau unde ?