avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa- pret, titluri,
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa- pret, titluri,

Pentru a te inregistra ca pfa este nevoie de diplome - pentru meserii sau te poti inregistra ca activitate comerciala ? De exemplu pentru consilier vocational. Care ar fi pretul pentru inregistrare si care sunt pasii juridici ? Se rezolva la avocat sau unde ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:45, 21 Mai 2017
Inregistrarea pfa-ului o veti face la registrul comertului (si cu amanuntele referitoare la pret) iar detaliile generale le puteti gasi la adresa [ link extern ]
O sa citesc totul, am o singura intrebare. Ca sa inregistrezi pfa-ul trebuie sa fii angajatul unei firme ? Ca si consilier vocational am (ne)voie sa provin dintr-un ong - sau dintr-o firma cu capital privat ? Nu am citit totul si e foarte complicat. Am nevoie de un raspun precis ca sa confrunt cu ce voi citi dupa.
Nu am activitati comerciale, gen produse de vandut ci doar activitati inteelctuale de consiliere, si nu am nevoie de un spatiu caci ma duc dupa ong-uri si alte firme sau in drept scolar sau contracte part time sau colaborari, nu vand portocale. Deci regulile totale sunt probabil pentru astfel de firme ( regimul veterinar, inspectia sanitara ). Cam asta vreau sa stiu, care subpuncte contractuale se aplica cu asemenea activitate. N-am nevoie de sediu social caci acesta este pentru firme care vor angajati.
Veti colabora cu beneficiarii pe baza de contract de prestari sercivii. Sediu social al pfa va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul social al unei firme se muta dintr-un sector in altul al bucurestiului. adriana2608 adriana2608 Buna ziua, Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez juridic si fiscal pentru a muta sediul social al firmei dintr-un sector in altul.Ce documente trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong Maura Anghel Maura Anghel Buna ziua! Am o rugaminte -- daca am un pfa inregistrat pe apartament mi-as mai putea deschide un ONG la aceeasi adresa? (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu in caminul cultural lumimest lumimest Buna ziua Sunt Lumi din Sv si incerc sa gasesc o solutie legala prin care sa inchiriez o camera din caminul cultural din localitate pt un sediu de Ong care ... (vezi toată discuția)