avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Activitate brandusa11

Activitate brandusa11

Răspuns la discuția ajutor de deces
Încă o dată multumesc!
Răspuns la discuția ajutor de deces
Multumesc ptr. promptitudine. Sa inteleg ca raspunsul celor de la Casa de pensii era "pe langa" lege, iar fiul, pensionar fiind, are dreptul la ajutor de deces, fara legatura cu varsta decedatului?!
Discuție ajutor de deces
Buna ziua.Situatia este urmatoarea: fostul meu sot a decedat in urma cu o luna. Nu era asigurat social, cheltuielile de inmormantare au fost pe numele fiului nostru, care are pensie de handicap. Cand s-a prezentat la casa de pensii cu documentele i s-a spus ca nu poate primi banii, deoarece defunctul nu a implinit varsta legala de pensionare, desi eu nu am intalnit nicaieri aceasta conditionare. Va rog mult sa-mi spuneti daca mai este vreo modalitate de a intra in posesia banilor. Multumesc
Da , deja am ridicat legalizarea si este definitiva!
Multumesc mult pt sfaturi si promptitudine
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
Pe scurt, am fost data in judecata de catre asociatia de proprietari deoarece refuzam sa platesc niste penalitati pe care le consideram nelegale. Instanta mi-a dat dreptate, iar ei au pierdut procesul. Nu au facut recurs, hotararea este definitiva, dar administratorul blocului refuza sa corecteze listele de intretinere. Mai mult de atat, de la declansarea conflictului, achit intretinerea prin transfer bancar, dar nu o inregistreaza corect. Care este consecinta nerespectarii unei hotarari judecatoresti? Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Raportare la biroul de credit
Multumesc mult.
Buna seara. In urma cu 15 ani am avut un card de credit de la o IFN.Valoarea lui a fost de 1200 ron. De-a lungul mai multor ani am facut plati de aproximativ 6000 ron si inca mai eram datoare la ei peste 4000 ron, printr-un si
stem de penalizari si penalizari la penalizari, fara legarura cu contractual incheiat. Din anul 2008, dupa discutii fara finalizare, am hotarat sa nu mai platesc. Am aflat acum ca pana anul trecut, cand au vandut creanta, au facut raportari lunare la Biroul de Credit. Intrebarea este urmatoarea: daca ei nu au respectat niciodata termenul de 15 zile de a ma notifica, asa cum prevad normele de raportare, eu pot face contestatie si cere stergerea ?