Scuzați evidentele greșeli gramaticale (dormii, si alte bazaconii) plus doua trei subtile dezacorduri..... m-am trezit pe la vreo 4, cu cel mare, după ce abia ațipise cu cel mic pe la vreo doua. dar e Ok a adormit de vreo ora....
Eu am doi băieți de 8 și de 6 ani și in fiecare seara merg la ei ca se trezesc plângând de câte doua trei ori pe noapte. Le-am montat monitoare in camera ca atunci când unu se sperie in somn și începe sa plângă, eu sau soția mea sa fuga unul dintre noi sa-l liniștească ca sa nu-l trezească și pe celălalt, ca iar nu mai dormim toată noaptea. De când am montat monitoarele acum nu mai putem dormii nici noi.... auzim câinele in monitor toată noaptea. Copiii ajung obosiți și nervoși la școala și grădinița.... iar noi mergem căpiați, nervoși și plini de voie buna la munca de 8 și 10 ore/ părinte.
P.S.
1. Conac ca doamna firea nu am ..... ca sa ne mutam in aripa de vest.
2. Termopanele fiind doar trei la camere, doua la camera copiilor și unul la noi.... le-am înlocuit deja de anul trecut cu unele mai anti-lătrat..... PVC cu nu mai știu câte camere și geam triplu.... acum se aude câinele doar când o ia foarte tare... cei drept doar de vreo doua ori pe noapte, 7 zile din 7.
3. Copiii nu pot să-i dau la casa de copiii.
4. Casa nu o pot vinde sa ma mut ca încă mai plătim la credite. (Am sărit punctul 2a in care spuneam ca nu pot sa nu ajung la munca in fiecare zi Ok de munca din motive evidente)
5. Noi nu ne putem sinucide, cel putin nu amândoi, ca nu putem lasă copiii singuri pe lume cu atâtea bucurii in viața..... ma rog eu as putea sa ma sinucid, dar sunt ăla care produce un pic mai mult și n-ar fi frumos din partea mea.
Cu toate aceste probleme, stimați iubitori de câini, cu mesaje din ce in ce mai amuzante.... in legătura cu probleme asemănătoare, ce ne puteți recomanda sa facem, având in vedere ca acel sărman suflet (din care nu știu sincer cum pot iesii acele urlete sublime) are doar câțiva anișori vreo doi.... trei..... ei bine noi, ce putem face ?!?!?!
Încă un P.S..... suntem iubitori de câini avem 3 mici și unul foarte mare, noi seara ii băgăm in casa in holul de la intrare, unde dorm liniștiti, fiecare in coșul altuia.... cel mare întotdeauna in coșul celui mai mic, dar nu deranjează pe nimeni, nici pe noi nici pe vecini..... c-or avea și ei problemele lor, cu câinele vecinilor de peste drum.