avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate DianaioanaM

Activitate DianaioanaM

Buna ziua ,

As avea nevoie sa ma ajutati cu o informatie .
Acum un an de zile , din cauza faptului ca aveam nevoie de o suma de bani urgent , iar procedura de a face un credit la banca era de durata , am facut un credit la Provident ,pentru suma de 1500 de lei , cu plata săptămânală la agent .
Totul a decurs perfect normal pana in luna decembrie când am vrut sa platesc o suma mai mare de bani , fiindca voiam sa imi inchid creditul cat mai curand posibil.M-am întâlnit cu doamna agent sa ii dau bani , si am stabilit de comun acord sa ma contacteze când va trebui sa fac urmatoarea plata . Mentionez ca inainte de ultima intalnire cu doamna eu mi am schimbat numarul de telefon , dar am anunțat o , ea spunând ca l a înregistrat pe cel nou .
Pana la sfarsitul lunii martie eu am stat linistata , stiind ca doamna nu m a cautat fiindcă acea perioada din decembrie si pana atunci a fost acoperită de acea sumă de bani pe care o achitaaem . Intr o zi m am trezit cu ea la locul de munca , foarte indignată , spunându mi ca nu am mai achitat de mult timp si ca ea a încercat sa ia legătură cu mine dar ca a pierdut numarul meu vechi . Din cauza faptului ca doamna si nici instituția in cauza nu m au instintat in niciun fel ca trebuie sa reiau plățile am fost inscrisa in biroul de credit cu intarziere de 60 de zile pentru suma de 240 de lei . Le am solicitat sa ma scoată din biroul de credit pentru motivul ca efectiv nu am stiut ca trebuie sa reiau plățile deoarece agenta nu m a sunat iar eu am stat linistita fiindcă stiam ca am plătit in avans .am solicitat un desfasurator al apelurilor ca sa demonstrez ca doamna nu a luat legătură cu mine in acea perioada insa avea numarul meu nou , fiindcă am comunicat inainte sa fac eu acea plata .
Întrebarea mea este ce demers pot face impotriva lor in cazul in care ei refuză sa solicite stergerea mea din biroul de credit ? Si as mai avea nevoie sa stiu car3 sunt obligatiile acestei instituții , inainte de a inscrie un client in biroul de credit ?
Va multumesc anticipat , răspunsul dumneavoastra mi ar fi de mare ajutor !