avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate Laurentiu Dragos

Activitate Laurentiu Dragos

Răspuns la discuția Inregistrari bancomat
Multumesc mult pentru raspuns. Nu am facut nimic momentan pentru ca nici nu stiam cat sunt stocate filmarile. Sper sa se rezolve ceva. Extragerile de care v-am spus, au fost pe 28 aprilie si 5 mai. Multumesc inca odata!
Răspuns la discuția Inregistrari bancomat
Daca reclam acum la politie, ca cineva mi-a sustras o suma de bani de pe card, mai pot fi recuperate inregistrarile video din bancomat? asta pentru a vedea cine a fost! Asta era intrebarea mea, daca stiti cat timp sunt integistrarile video pastrate! Va rog, raspundeti strict la intrebare, nu imi puneti alte intrebari nefolositoare. Extragerile au fost facute in urma cu o luna! Multumesc
Aveti idee cat timp sunt pastrare inregistrarile la bancomat? De exemplu, daca am extras acum o luna, de la 2 ATM-uri, bancpost si reiffeisen, se mai pot gasi inregistrarile la bancomate? Va multumesc frumos!
Despre inregistrarile video!Am uitat sa specific..
Răspuns la discuția Furt
Banuiesc pe cineva. Sunt doar curios daca politia mai poate face rost de inregistrari! Nu stiu ce timp de stocare au atm-urile...
Discuție Furt
Salutare! Am constatat de curand ca dupa cardul meu, au fost facute 2 tranzactii de la 2 ATM-uri diferite, unul de la banca la care am contul, bancpost si de la reiffeisen. Vreau sa ma lamuriti, daca depun plangere la politie, mai pot fi date inregistrarile video? Din cate am inteles, ele nu sunt stocate de atm-uri, decat maxim 30 de zile...ce sanse credeti ca am sa aflu faptasul? Avant in vedere ca tranzactiile au fost in urma cu aproximativ o luna. Si nici institutia de unde erau amplasate Atm-urile nu avea camere video. Specific, cel care mi-a folosit cardul, stia pinul. Nu a fost clonat sau altceva. Va multumesc!