avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt

Salutare! Am constatat de curand ca dupa cardul meu, au fost facute 2 tranzactii de la 2 ATM-uri diferite, unul de la banca la care am contul, bancpost si de la reiffeisen. Vreau sa ma lamuriti, daca depun plangere la politie, mai pot fi date inregistrarile video? Din cate am inteles, ele nu sunt stocate de atm-uri, decat maxim 30 de zile...ce sanse credeti ca am sa aflu faptasul? Avant in vedere ca tranzactiile au fost in urma cu aproximativ o luna. Si nici institutia de unde erau amplasate Atm-urile nu avea camere video. Specific, cel care mi-a folosit cardul, stia pinul. Nu a fost clonat sau altceva. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laurentiu Dragos , utilizator 16:14, 25 Mai 2017
Dvs il cunoasteti pe cel care v-a folosit cardul? Cine este?
Banuiesc pe cineva. Sunt doar curios daca politia mai poate face rost de inregistrari! Nu stiu ce timp de stocare au atm-urile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari bancomat Laurentiu Dragos Laurentiu Dragos Aveti idee cat timp sunt pastrare inregistrarile la bancomat? De exemplu, daca am extras acum o luna, de la 2 ATM-uri, bancpost si reiffeisen, se mai pot gasi ... (vezi toată discuția)
Furt atm si dovedire daniela0101 daniela0101 Buna ziua! Abia astazi, 21/09/2015 am descoperit ca pe data de 26/07/2015 mi-au fost sustrasi 500 euro de pe card. Am o banuiala cine a facut asta, am dat ... (vezi toată discuția)
Dosar frauda card credit anyta4u anyta4u In luna martie am facut la banca BCR un refuz de plata pentru 2 sume de 400 ron care au fost furate de pe un card de credit. Deasemenea am depus si o ... (vezi toată discuția)