avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate andreeadeeaz

Activitate andreeadeeaz

Dar in caz de nu pot să platesc? Pentru faptul ca nu am niciun venit....

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu este caz penal, se va dispune clasarea. Pentru incalcarea drepturilor nepatrimoniale, se poate adresa instantei civile si poate obtine daune morale.

Plângerea a fost depusa la Pantelimon in luna ianuarie iar declaratia am dat.o in februarie. Domnul politist de acolo mi.a spus că sunt acuzata de denigrarea ei prin postari indecente pe facebook si din cauza injuriilor aduse. Adica eu am avut un conflict cu aceasta fată și am postat o poza cu ea alaturi de un text cum se gasesc pe escorte. Postarea am sters.o ulterior, dar a apucat să faca o captură de ecran. In plus, am vorbit si cu tatal ei urat despre ea, tot la nervi.Mi-am cerut scuze, dar nu a dorit sa vorbeasca cu mine. Si acum am ajuns la politie... Ce se poate intampla mai departe? Multumesc
Buna dimineata! Voiam sa va intreb, ma confrunt cu o problemă. In ianuarie anul curent s-a depus o plangere impotriva mea cu privire la faptul ca eu mi-am denigrat o prietena prin postari indecente pe facebook despre ea și că i'am adresat cuvinte stanjenitoare despre ea si la parinti. Mi-am recunoscut greseala in declaratii alaturi de persoana cu care am facut astea, iar problema sta in felul urmator. Declaratiile le-am dat in februarie la inceput, acum ce poate sa se întâmple? Mentionez ca ea e din Bucuresti. Daca am nevoie de avocat, cat m-ar sustine unul din oficiu? Cum este mai avantajos unul din oficiu sau luat de mine? Și procesul cat ar putea dura pana se termina? Dar in cazul in care mi s-ar da cu suspendare , asta ce inseamnă ? Voi ramane cu cazier? Iar pentru daunele morale daca nu am bani sa le achit, sunt studenta si eu nu am niciun venit, chiar si pt amenda ce se va intampla? Daca ma cheama la judecata, pot sa lipsesc si sa fiu reprezentata doar de avocat? Mulțumesc
Răspuns la discuția Dosar Penal
Daca fapta s.a produs in data de 05 noiembrie 2016 mai pot sa fac ceva? Este vorba de conducere la volan fara permis iar șoferul avea deja 2ani cu suspendare.
Răspuns la discuția Dosar Penal
Unde pot sa dau de el?
Discuție Dosar Penal
Sunt martor intr.un proces penal si as vrea sa.mi schimb locatia, nu vreau sa imi vina citatia pe adresa de domiciliu. Exista vreo posibilitate sa ma contacteze si pe alte moduri? Trebuie sa ma duc sa vorbesc la Politia Locala?multumesc.