avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar Penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar Penal

Sunt martor intr.un proces penal si as vrea sa.mi schimb locatia, nu vreau sa imi vina citatia pe adresa de domiciliu. Exista vreo posibilitate sa ma contacteze si pe alte moduri? Trebuie sa ma duc sa vorbesc la Politia Locala?multumesc.
Mergeti la organul judiciar si anuntati locul unde doriti sa fiti citat.
Unde pot sa dau de el?
Unde ati fost audiat.
Daca fapta s.a produs in data de 05 noiembrie 2016 mai pot sa fac ceva? Este vorba de conducere la volan fara permis iar șoferul avea deja 2ani cu suspendare.
Ce pot sa va spun, vedeti unde este dosarul si anuntati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ... am fost vazut de un cetatean care a anuntat politia ... Rodry Rodry Buna ziua ... Am fost vazut de un cetatean care a anuntat politia prin 112 cum ca sustrageam motorina din autobuzul unde sunt sofer angajat,prin urmare am ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pentru conducere fara categ. corespunzatoare ionutcraciunaurelian ionutcraciunaurelian Buna seara. Ma numesc Ionut C. Aurelian , nascut pe 21/08/97 La data de 04 / 07 / 2015 am fost oprit de un echipaj de politie la cca. 200-300 m de ... (vezi toată discuția)
Va rog din suflet sfatuiti-ma!!!!! Victoria29 Victoria29 Buna ziua,sunt suspecta intr.un dosar penal,am creat un prejudiciu,s.a facut o plangere impotriva mea,dosarul este in faza de cercetare penala,am angajat ... (vezi toată discuția)