avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ... Am fost vazut de un cetatean care a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ... Am fost vazut de un cetatean care a anuntat politia ...

Buna ziua ...
Am fost vazut de un cetatean care a anuntat politia prin 112 cum ca sustrageam motorina din autobuzul unde sunt sofer angajat,prin urmare am fost oprit de politie in trafic ,s.a gasit cantitatea de motorina in cala ,mi.a fost intocmit dosar penal ,s.a recuperat paguba in totalitate de catre firma ...si.acum astept sa fiu chemat la disciplinar la firma si dupa la procuratura .
Mentionez ca la politie nu am recunoscut ca motorina este a mea si nu am cunostinta cine a pus.o acolo ,dar au poza si martor .
Mi.au zis de la judiciar ca fiind cantitatea recuperata si prima intalnire cu legea ,daca recunosc ,procuropul este de acord sa.mi dea doar ore in folosul comunitatii fara cazier si instanta ....se poate ?
Sau vor doar sa ma aduca intr.un loc unde ei ma pot acuza .
Multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 25 Decembrie 2022
Rodry, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rodry , utilizator 22:40, 25 Decembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal amendă circulaţie nelegal întocmit Kindlove Kindlove Bună ziua! Am fost implicată pe data de 19 august 2017 intr.un accident de circulaţie...am mers impreună la poliţie cu cealaltă persoană..unsă ... (vezi toată discuția)
Furt-cazier Anastasi_a Anastasi_a buna ziua.am si eu o nelamurire- o prietena a furat o data dintr.un magazin.a fost prinsa,a venit politia,a luat.o la sectie si a dat o declaratie in care a ... (vezi toată discuția)
Cauciucuri la masina taiate nucusor nucusor buna ziua,am si o intrebare...azi dimineata pe la ora 3.30 doi indivizi pe care. i si cunosc in urma unei discutii in contradictoriu mi.au taiat cauciucurile ... (vezi toată discuția)