avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cauciucuri la masina taiate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cauciucuri la masina taiate

buna ziua,am si o intrebare...azi dimineata pe la ora 3.30 doi indivizi pe care. i si cunosc in urma unei discutii in contradictoriu mi.au taiat cauciucurile la o duba de marfa doar 3 un, cauciuc costa 450 roni ,un echipaj de politie aflat in zona au fugit dupa iei au reusit sa.i prinda dar li s.a dat drumu deaorece nu au recunoscut...au dat o declaratie si atit...ce trebuie sa fac sa.mi recuperez paguba si ce risca cei doi???

9
Cel mai recent răspuns: nucusor , utilizator 11:46, 19 Martie 2011
Faptul ca nu au recunoscut nu inseamna ca nu ei sunt autorii.Dvs. puteti depune plangere impotriva lor, pentru infractiunea de distrugere.Fiindca va trebui sa va recuperati prejudiciul.Se vor efectua cercetari.
multumesc
puteti sa.mi spuneti si ce pedeapsa risca pentru distrugerea celor 3 cauciucuri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedepse nucusor nucusor va rog puteti sa.mi spuneti ce pedeapsa risca cei 2 care mi.au taiat cauciucurile??m.au sunat cei de la politie si ai spus ca cei doi au recunoscut ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru distrugere ionescucristian1 ionescucristian1 Buna ziua! Pe cat de scurt se poate supun atentiei Dvs. urmatoarea speta: In urma cu aprox. doua saptamani pe o strada privata(drum de servitute), se afla un ... (vezi toată discuția)
Furt. art. 210. acuzatie de complicitate ContSters156375 ContSters156375 un verisor de-al meu a furat din acasa o suma de bani,vreo 10000 euro,si a fugit de acasa, deoarece spunea ca este torturat de tatal lui,si ca nu-l mai ... (vezi toată discuția)