buna ziua.am si eu o nelamurire- o prietena a furat o data dintr.un magazin.a fost prinsa,a venit politia,a luat.o la sectie si a dat o declaratie in care a spus ca a fost prima ei fapta si ca bunurile s.au recuperat in totalitate.Acolo mi.a spus ca cel care a pus.o sa scrie declaratia i.a spus ca fiindca prima fapta nu pateste nimic dar vrea sa stie daca o sa ii scrie in cazier ceva?nu a primit nimic prin posta iar asta s.a intamplat acum un an aproximativ.multumesc
Da,este o idee buna sa isi scoata cazierul.Asa se poate linisti ca nu are nimic in cazier.
Pana nu primiti de la parchert solutia sau vreo citatia nu se va intampla nimic.
Daca va primi amenda administrativa nu va avea cazier.
Daca vrea sa afle mai repede trebuie sa isi angajeze avocat pentru a se interesa de dosar si a grabi solutia daca ar fi favorabila.
I se va intocmi dosar penal , cu propunerea aplicarii unei sanctiuni administrative a procurorului , conform art.18/1 c.pen , avand in vedere faptul ca este la prima fapta comisa , ca a recunoscut-o si ca prejudiciul modic a fost recuperat
Furt
geo1510
Buna ziua. Am nevoie de cateva raspunsuri si sfaturi in legatura cu ce mi s-a intamplat. Ieri am fost prins furand dintr-un magazin, a fost chemata paza si ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt
petrub
Buna seara ,
Sunt disperat , astazi fratele meu a fost acuzat ca a furat din supermarket un contur sau asa ceva din magazin.A cumparat cateva produse , dupa ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin
adelina87
Buna ziua.Am facut o fapta de care nu sunt foarte mandra si am nevoie de sfatu dumneavoastra.Pe scurt am luat 2 mufe de laptop dintr-un magazin si am fost ... (vezi toată discuția)