avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

Buna ziua.Am facut o fapta de care nu sunt foarte mandra si am nevoie de sfatu dumneavoastra.Pe scurt am luat 2 mufe de laptop dintr-un magazin si am fost prinsa.S-a chemat politia si mi-au luat o declaratie si au spus ca va mai trebui sa revin la sectie pt inca o declaratie.Imi poate face dosar pt asa ceva??Si daca da se trece in cazier?VA ramane pe viata?:((:((:((:((
Cel mai recent răspuns: laur81 , utilizator 15:50, 5 Martie 2011
Ati savarsit infractiunea de furt calificat dintr-un loc public reglementata de prevederile art209 lit e) C.pen. Daca nu aveti antecedente penale, v-ati recunoscut fapta, iar prejudiciul a fost recuperat veti primi probabil o amenda administrativa, avand in vedere valoarea mica a bunurilor sustrase. Amenda administrativa nu se trece in cazier. Cat despre "cazier pe viata" nici vorba.
vei primi cu suspendare din pacate...sper sa prinzi un procuror rautacios ca astfel de oameni ne fac de ras mereu tara
Cu suspendare pt doua mufe de laptop? De ce speriati userul degeaba?
Sa nu il speriati mai rau dvs. si sa creada ca va primi cu executare...:))

Aveti sanse foarte mari sa primiti o amenda administrativa si sa nu aveti cazier.
Incercati insa sa nu mai repetati astfel de fapte...
Atata timp cat ati dat declaratie la politie cu siguranta aveti dosar penal intocmit pt furt:P....Chiar asa nu atzi putut vb cu agentii aceia de paza sa inchida si ei un ochi si sa nu mai cheme politia?:P
Oricum...stati linistita...vetzi avea mai mult de asteptat dar cu siguranta vetzi primi nup si o amenda care nu apare in cazier:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi poate face dosar penal adelina87 adelina87 Buna ziua.Am facut o fapta de care nu sunt foarte mandra si am nevoie de sfatu dumneavoastra.Pe scurt am luat 2 mufe de laptop dintr-un magazin si am fost ... (vezi toată discuția)
Furt calificat din hipermarket antonik93 antonik93 ieri prietena mea a fost surprinsa sustagand bunuri in valoare de 30 de lei.a fost prinsa de organele de paza,dusa in acea camera ,unde s-a completat o fisa si ... (vezi toată discuția)
Furt prima abatere rm7 rm7 Buna ziua. Acum cateva zile am furat dintr-un magazin o pereche de papuci. Am fost surprins la iesirea din magazin iar domnul de la protectie m-a prins si m-a ... (vezi toată discuția)