avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat din hipermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat din hipermarket

ieri prietena mea a fost surprinsa sustagand bunuri in valoare de 30 de lei.a fost prinsa de organele de paza,dusa in acea camera ,unde s-a completat o fisa si a fost atasat bonul fiscal al bunurilor sustrase achitate ulterior.unul din agenti a amenintat-o ca ii face dosar penal.care sunt riscurile?ea nu a semnat nimic si nu a dat nici o declaratie dar a recunoscut fapta. multumesc!(fata mai are cu cineva care a fost amenintat ca i se va face dosar pt complicitate)
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2011
antonik93, utilizator
Cel mai recent răspuns: darlin , utilizator 18:50, 2 Martie 2011
A fost doar de sperietura....dar a doua oara sa nu mai repete faza, ca nu se stie!
Agentul o ameninta ca acesta ii face dosar penal, are ceva extraatributii nu gluma:)).
Da cel mai probabil a fost o sperietura, paguba e mica si recuperata in intregime, daca voiau sa sesiseze politia o faceau pe loc si daca se va intampla acest lucru va primi oricum o amenda administrativa care nu se trece in cazier.
Mai multa grija pe viitor!
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
ContSters178374, utilizator
A scapat datorita"originalitatii" atitudinii acestui agent de paza,atat de"omnipotent"
Este bine sa tina mainile cat mai mult in buzunare cand intra in astfel de centre comerciale.
S-ar putea sa gaseasca agenti care respecta legea si dau telefon la politie
Fiind constatata o fapta de furt, normal ca vor face sesizare, dar avand in vedere ca prejudiciul este mic si s-a recuperat pe loc va primi o amenda administrativa care nu se trece in cazier.
Succes!


Radu Alexandru a scris:

Fiind constatata o fapta de furt, normal ca vor face sesizare, dar avand in vedere ca prejudiciul este mic si s-a recuperat pe loc va primi o amenda administrativa care nu se trece in cazier.
Succes!





Nu mai speriati oamenii, domnule consilier juridic!
Atata timp cat hipermarketul si-a recuperat bunurile nicio firma de paza nu-si mai pierde timpul sa anunte furtul la politie. Si chiar daca ar anunta politia nu de putine ori chiar politaii inchid cate-un ochi, mai ales cand e vorba de suma mica si nu mai intocmesc dosar penal pt ca si-au dat si ei seama ca pt un dosar care cu siguranta se incheie cu un NUP au prea mult de munca ....cunosc cazuri in care numai pt o declaratie luata infractorului pierd 3-4 ore intrucat multi nu stiu nici sa scrie #-o

Alte discuții în legătură

Furt din magazin adelina87 adelina87 Buna ziua.Am facut o fapta de care nu sunt foarte mandra si am nevoie de sfatu dumneavoastra.Pe scurt am luat 2 mufe de laptop dintr-un magazin si am fost ... (vezi toată discuția)
Amenda penala in caz de furt amalyalove amalyalove Buna ziua am nevoie de ajutor.Sora mea a fost prinsa de paza dintr-un hipermarket in felul urmator:ea lucreaza in acel hipermarket la casa si in decursul zilei ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog - furt din magazin Darius107 Darius107 Am facut o fapta ingrozitoare ... Am fost in decathlon am vazut bluza te trening fara alarma costa 170 lei si mi-a dat creierul eroare ce sa mai zic ... Am ... (vezi toată discuția)