avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Imi poate face dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Imi poate face dosar penal

Buna ziua.Am facut o fapta de care nu sunt foarte mandra si am nevoie de sfatu dumneavoastra.Pe scurt am luat 2 mufe de laptop dintr-un magazin si am fost prinsa.S-a chemat politia si mi-au luat o declaratie si au spus ca va mai trebui sa revin la sectie pt inca o declaratie.Imi poate face dosar pt asa ceva??Si daca da se trece in cazier?VA ramane pe viata?:((:((:((:((
Daca prejudiciul este relativ mic , si daca ai noroc ,vei primi o amenda administrativa si nu una penala, care nu se va trece in cazier . Daca vei fi trimisa in judecata pentru furt (208-209 c.p.)vei primi o pedeapsa cu suspendare sau amenda penala care se va trece in cazier.. In functie de pedeapsa aplicata se calculeaza termenul de reabilitare care oricum va fi peste cativa ani ,iar dupa reabilitare se va sterge pedeapsa din cazier .Angajeaza un avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin adelina87 adelina87 Buna ziua.Am facut o fapta de care nu sunt foarte mandra si am nevoie de sfatu dumneavoastra.Pe scurt am luat 2 mufe de laptop dintr-un magazin si am fost ... (vezi toată discuția)
Furt calificat n3lutzu_me n3lutzu_me am urmatorul caz: 2 indivizi fura 3animale de casa, si le vand, cumparatorul stie k sunt furate. prejudiciul 1 000 lei cei 2 sunt prinsi, pagubitul isi ... (vezi toată discuția)
Amenda!!!! madonnel madonnel buna ,daca va rog sa-mi spuneti:daca se ia amenda penala ,cat timp este patat cazierul,pt furt! (vezi toată discuția)