avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda!!!!

buna ,daca va rog sa-mi spuneti:daca se ia amenda penala ,cat timp este patat cazierul,pt furt!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:24, 21 Decembrie 2010

Conform prevederilor art. 134 C.pen, reabilitarea persoanei fizice are loc de drept în cazul condamnãrii la amendã sau la pedeapsa închisorii care nu depãseste un an, dacã în decurs de 3 ani condamnatul nu a sãvârsit nicio altã infractiune.



multumesc daniel coman,ma intereseaza daca se primeste amenda penala ,cat timp apare cazierul patat,in caz ca se doreste angajarea intro institutie de stat!!!
Apare 3 ani, iar dupa trecerea termenului de 3 ani va trebui sa formulati o
cerere de constatare a reabilitarii.
multumesc mult,mare domn,o seara placuta in continuare!!!!
Pana la reabilitarea de drept si in cazul in care aceasta nu apare operata in cazier,pana la constararea de catre instanta a acesteia printr-o hotarare definitiva,care va fi comunicata Serv.de cazier judiciar.

Alte discuții în legătură

Furt supermarket emiliades emiliades am fost surprinsa de agentii de paza a unui supermarket dupa ce am sustras un parfum Tester in val de 39 lei in care mai erau cativa mililitrii de parfum si o ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept - pedeapsa cu suspendare, formalitati george0869 george0869 Am avut o pedeapsa de 6 luni+1zi cu suspendare pentru conducere subinfluenta alcolului pedeapsa a expirat +cei 2ani fara a avea nici o abatere. Mai trebue ... (vezi toată discuția)
Imi poate face dosar penal adelina87 adelina87 Buna ziua.Am facut o fapta de care nu sunt foarte mandra si am nevoie de sfatu dumneavoastra.Pe scurt am luat 2 mufe de laptop dintr-un magazin si am fost ... (vezi toată discuția)