Gheorghe Florin a scris:
Descrieti pe scurt evenimentul . Poate va ajutam cu idei pentru formularea plângerii impotriva Procesului Verbal de contraventie.
Mă deplasam pe direcţia inainte spre intrare in Ovidiu in sensul giratoriu pe banda 2 eram intrată in sensul gieatoriu și efectuam ieșirea..am observat de pe banda 1 o mașină care forţeazã să facă sensul giratoriu ptr viraj stânga..am tras de volan stânga și am redus ptr că mi.a tăiat calea..respectiva ptr că nu a mai putut face virajul corect fiind banda 1 mai ingustă a incetinit..practic a oprit in acea porţiune și astfel s.a produs ușor coliziunea...am făcut poze după..respectiva nu a vrut nici amiabil nu a discutat in niciun fel...La poliţia rutieră ajunși eu cu soţul in faţă la relaţii cu publicul, ea in spate cu pile...fiecare a făcut declaraţia separat....nu am văzut niciun act acelei persoane...A venit un D.n poliţist să.mi dea amendă mie nu și.a prezentat gradul și legitimaţia...nu am văzut niciun poliţist constatator de accidente....Mi.a dat amendă a citit el art 57.precum acea pers era prima in sens..și eu nu m.am asigurat la schimbarea de benzi...am fost amendată cu 3 pct penalizare și 570lei in 48..iar 24 290 parcă...am refuzat sä semnez...am solicitat copie...și mi.a spus că nu se poate că nu am semnat...să mă duc luni la Judecătoria Ct să depun contestaţie direct ...eu nu am mai avut până acum nicio amendă ptr nimic nu știam cum se procedează....Menţionez că martori au fost doar cei din mașini...Mi.a dat chitanţă să.mi repar mașina pe loc...am intrebat ce nr de inregistrare am și a zis cã e nr de pe chitanţă ceea ce nu are nicio legătură..nu știu dacã mi s.a inregistrat exact..mulţumesc!