Ps : acea persoană a declarat ca hoţii in alt birou..dacă era nevinovată nu făcea așa..
Dacă nu mă feream de ea intra in mine , imi rănea familia..
Kindlove a scris:
Ps : acea persoană a declarat ca hoţii in alt birou..dacă era nevinovată nu făcea așa..
Din cate spuneti dvs. asteptati afara la giseul relatii cu publicul. Respectiva persoana cred ca s-a dus direct la politia rutiera la ghiseul evenimente rutiere. Declaratiile sunt date si semnate de fiecare parte implicata in incident si nu implica prezenta celeilate parti. Oricum celalat participant la trafic nu are cum sa va influenteze declaratia dvs nu? Asa si dvs. nu aveati cum sa influentati declaratia lui!
Kindlove a scris:
Dacă nu mă feream de ea intra in mine , imi rănea familia..
E bine ca a fost doar un accident minor doar cu pagube materiale. Dar insist sa imi spuneti care regula de circulatie credeti ca a fost incalcata de celalat participant la trafic?
Sunt gata sa va consiliez pro bono daca precizati acest ......PRO BONO NU E CAZUL ...STAŢI LINIȘTIT...AM MAI DISCUTAT ȘI CU ALŢI AVOCAŢI NU A TREBUIT SĂ EXPLIC MOTAMO PROBLEMA MEA ...AU INŢELES EXACT ..
Daca ati fost implicata in evenimentul rutier obligatoriu trebuie sa vi se comunice exemplar dupa PV intocmit
Faptul ca dv ati inteles sa nu semnati documentul, are drept consecinta ca acesta va fi comunicat la domiciliul dv
Daca apreciati ca aspectele consemnate in procesul verbal nu sunt reale,aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala in termen de 15 zile de la comunicarea PV la judecatoria responsabila
Pentru sustinerea si probarea punctului dv de vedere puteti solicita instantei de judecata sa admita proba cu martori -pe care dv trebuie sa ii nominalizati
Succes !
~ final discuție ~