avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal amendă circulaţie nelegal întocmit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal amendă circulaţie nelegal întocmit

Bună ziua! Am fost implicată pe data de 19 august 2017 intr.un accident de circulaţie...am mers impreună la poliţie cu cealaltă persoană..unsă respectiva fiind și vinovată a declarat separat in birou cu poliţistul având pile...mi s.a intocmit mie proces verbal pe care l.am refuzat să.l semnez..nu am avut martori...am dreptul să cer copie după proces verbal și dacă s.a făcut inregistrarea la poliţie a declaraţiilor ?ptr că au fost multe nereguli...martori au fost doar persoanele din mașină..
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 18:18, 25 August 2017
Kindlove a scris:
Ps : acea persoană a declarat ca hoţii in alt birou..dacă era nevinovată nu făcea așa..

Din cate spuneti dvs. asteptati afara la giseul relatii cu publicul. Respectiva persoana cred ca s-a dus direct la politia rutiera la ghiseul evenimente rutiere. Declaratiile sunt date si semnate de fiecare parte implicata in incident si nu implica prezenta celeilate parti. Oricum celalat participant la trafic nu are cum sa va influenteze declaratia dvs nu? Asa si dvs. nu aveati cum sa influentati declaratia lui!

Kindlove a scris:

Dacă nu mă feream de ea intra in mine , imi rănea familia..

E bine ca a fost doar un accident minor doar cu pagube materiale. Dar insist sa imi spuneti care regula de circulatie credeti ca a fost incalcata de celalat participant la trafic?
Sunt gata sa va consiliez pro bono daca precizati acest lucru!
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Gheorghe Florin a scris:

Kindlove a scris:
Ps : acea persoană a declarat ca hoţii in alt birou..dacă era nevinovată nu făcea așa..

Din cate spuneti dvs. asteptati afara la giseul relatii cu publicul. Respectiva persoana cred ca s-a dus direct la politia rutiera la ghiseul evenimente rutiere. Declaratiile sunt date si semnate de fiecare parte implicata in incident si nu implica prezenta celeilate parti. Oricum celalat participant la trafic nu are cum sa va influenteze declaratia dvs nu? Asa si dvs. nu aveati cum sa influentati declaratia lui!

Kindlove a scris:

Dacă nu mă feream de ea intra in mine , imi rănea familia..

E bine ca a fost doar un accident minor doar cu pagube materiale. Dar insist sa imi spuneti care regula de circulatie credeti ca a fost incalcata de celalat participant la trafic?
Sunt gata sa va consiliez pro bono daca precizati acest ......PRO BONO NU E CAZUL ...STAŢI LINIȘTIT...AM MAI DISCUTAT ȘI CU ALŢI AVOCAŢI NU A TREBUIT SĂ EXPLIC MOTAMO PROBLEMA MEA ...AU INŢELES EXACT ..
ynocentta a scris:

Daca ati fost implicata in evenimentul rutier obligatoriu trebuie sa vi se comunice exemplar dupa PV intocmit
Faptul ca dv ati inteles sa nu semnati documentul, are drept consecinta ca acesta va fi comunicat la domiciliul dv
Daca apreciati ca aspectele consemnate in procesul verbal nu sunt reale,aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala in termen de 15 zile de la comunicarea PV la judecatoria responsabila
Pentru sustinerea si probarea punctului dv de vedere puteti solicita instantei de judecata sa admita proba cu martori -pe care dv trebuie sa ii nominalizati
Succes !

Mulţumesc ptr răspuns! Prin scris nu prea se inţelege situaţia! Am intrebat așa ...nu știam exact cum e cu procesul verbal...nu am avut nicio amendă și nu știam...fiindcă știam ce s.a intâmplat din acest motiv nu am semnat...nu am fost singură in mașină..am avut martorii mei...o zi bună!
Mult Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, va rog sa ma ajutati Mmmain Mmmain La trei metri de o intersectie in T, am fost implicat intr-un accident rutier. Circuland regulamentar, am observat un taxi care stationa pe banda de parcare, ... (vezi toată discuția)
Cum ma apar intr-un proces civil dupa accident auto? adiion adiion In iunie am fost implicata ca sofer intr-un accident auto, in afara localitatii. Am semnalizat intentia de a vira stanga, m-am asigurat si am inceput manevra, ... (vezi toată discuția)
Tamponare fara victime Lara2202 Lara2202 Am fost lovita din spate, eu aflandu-ma pe banda a doua de mers, de o alta masina condusa de o domnisoara. La momentul accidentului eram singura in masina iar ... (vezi toată discuția)