avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2004 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters430884

Activitate ContSters430884

Punerea in circulație a unui autoturism cu nr expirate este infracțiune ! Nu e vorba de ce masina am , e vorba ca la primul dvs comentariu ziceați de 140 km/h spunand si ca aveți f mulți ani experiență , ce concluzie sa trag .... Iar acuma de 90-100km/h asta înseamnă ca nu a-ti condus masini sub 1Tona greutate fara abs , nu ma dau cocoș , am intrat aicea doar sa intreb ,nu sa ma "cert" cu oameni ca dvs ! Discuția se incheie aicea , deoarece nu de la dvs aștept sfaturi !
Masina este un ( Opel CORSA B fara abs ) respect ptr domnul care zice a condus masini de 500 CP insa am condus si eu pe stradă, nu pe pistă masini de 180 respectiv 235 CP , lipsa de experiență poate isi spune cuvantul in acest caz , insa masina cu care am avut accidet abia duce 130-140 tras de ea , nu stiu de unde 140km/h la 34 m de frână , tinand cont ca a-ti spus ca aveti carnet de f multi ani, iar faptul ca "fug din țară" , ziceti-mi unde scrie ca in acest timp nu am voie sa părăsesc țara ? Am aceleași drepturi ca si pana acuma, permisul fiind suspendat , insa am dovadă care se poate prelungi ! Zla un moment dat a-ti zis ca sunteți tata a 2 copii , nu cred ca , copii dumneavoastră se joaca pe strada nesupravegheați cum a fost cazul de față + ca nici un părinte nu era acasă ! Nu știu cine sunteți , nici nu ma interesează , însă am cerut sfaturi nu oameni care isi dau cu parerea si va mai dați si șofer profesionist pe deasupra
Nu e vorba de reparație , sunt doar niște întrebări ! Masina are 1 tona doar si e fara ABS . Insa nu se ia in considerarea traversarea prin loc nepermis ? Si faptul ca, copilul era nesupravegheat ?!
As putea pleca din tara in momentul acesta ? La pașaport o sa găsească ca am dosar penal pe nume ?!
Am înțeles, o sa ma ineresez de un avocat ! Mașina e in custodia mea (stiu ca nu am voie sa o repar sau sa modific ceva la ea ) insa dupa ce primesc dovada de reparație cum se procedează pas cu pas sa-mi pot repara masina ?
Buna ziua , sunt nou si sper ca am postat unde trebuie ! Am avut nefericitul accident in 10 mai , mergeam printr-un cartier de romi cu viteza de ~70 si de dupa un tomberon imens aflat chiar langa drum a ieșit in fugă traversand drumul fara marcaj un copil de 6 ani pe care l-am izbit , acesta murind la 1 ora ! Urmele de franare masurau 34 metri , de la politie mi-a zis ca s-a deschis dosar penal pe nume ( accident din dulpa sau ceva asemanator ) permisul mi l-a suspendat si mi-a dat dovata pe 15 zile ,apoi se denumește un expert care v-a calcula viteza si apoi se v-a face judecata ! Ce pedeapsă as putea primii ?Nu am antecedente penale , sunt elev in ultimul an(19 ani). Pot repara masina pe asigurare ? Asigurarea ii v-a despăgubi pe părinții copilului ? Dati-mi niste sfaturi , nu am vorbit cu nici un avocat încă ! Mulțumesc