Am si eu o intrebare:Fiica mea locuieste intr-o cladire mai veche ,configuratie S+P+2E+POD acoperit cu tigla.Podul a fost dezmembrat (415 mp),a primit carte funciara pe care sunt mentionati toti proprietarii cu cota lor.Dezmembrarea s-a facut cu scopul de a fi instrainat unui dezvoltator care sa consolideze si sa renoveze cladirea.Cu toate ca initial toti proprietarii au fost de acord,semnind procesul verbal din cadrul adunarii generale al asociatiei de proprietari,su fost la notar si au semnat reapartamentarea cladirii,ulterior unul dintre proprietari nu mai este de acord cu cele hotarite.Astfel ca podul este la dispozitia porumbeilor iar cladirea sta nerenovata.Am discutat cu avocati si toti mi-au spus ca nu se poate face nimic,deoarece legea nu permite.Fiica mea are acum suprafata de 24 mp in pod ,dar nu se poate folosi de ea.Ce fel de lege este aceea,care doar iti pune piedici?Pun aceasta intrebare aici in speranta ca cineva a gasit o cale de a rezolva o astfel de situatie.Multumesc frumos!
Fiica unei prietene a implinit 23 ani in august 2017,frecventeaza un master,este angajata si o ameninta pe mama ei ca o reclama daca n-o mai tine in casa cu ea,mai mult ii cere acesteia insistent sa-si vinda locuinta si sa-i dea ei jumatate din banii obtinuti pentru a achizitiona si ea ceva.As dori sa stiu pina la ce virsta copii isi pot teroriza parintii?