Buna ziua , sunt un tanar de 24 de ani proaspat insurat si mutat de la CASA la bloc , stau la etajul 3 din 4 si din pacate am cateva probleme mari : prima problema si cea mai grava este faptul ca in baia mare (mentionez ca am doua bai in apartament ) am un miros foarte urat de mancare amestecata cu fum de tigara :( si nu stiu cu cine sa vorbesc sau la cine sa apelez . Nu am geam in baie , mi-am montat ventilator destul de puternic pentru evacuare ,dar nu face fata , partea nasoala este ca mirosul nu vine de la mine din apartament . Ce as putea face ? Daca vb cu veci toata lumea de pe tronsonul meu se plange de aceeasi problema , vecinul de la 2 zice ca familia care sta la etajul 1 au bagat iesirea hotei pe conducta de aerisire a blocului si de acolo mirosul de mancare . E Ok sa se faca asa ceva ? Hota nu ar fi trebuit scoasa afara ? Eu de exemplu asa am , deci si vecinul de la 1 ar putea sa faca la fel .
Si a doua problema ar fi faptul ca nu am presiune la apa ,si am vb cu seful de scara si au schimbat tevile de pe tronson dar tot nu am presiune , si nici vecinul de la 2 :( .
Multumesc anticipat si imi cer scuze daca sa mai discutat problema aceasta dar sunt nou pe acest site si nu am apucat sa il verific .