avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme in viata la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme in viata la bloc

Buna ziua , sunt un tanar de 24 de ani proaspat insurat si mutat de la CASA la bloc , stau la etajul 3 din 4 si din pacate am cateva probleme mari : prima problema si cea mai grava este faptul ca in baia mare (mentionez ca am doua bai in apartament ) am un miros foarte urat de mancare amestecata cu fum de tigara :( si nu stiu cu cine sa vorbesc sau la cine sa apelez . Nu am geam in baie , mi-am montat ventilator destul de puternic pentru evacuare ,dar nu face fata , partea nasoala este ca mirosul nu vine de la mine din apartament . Ce as putea face ? Daca vb cu veci toata lumea de pe tronsonul meu se plange de aceeasi problema , vecinul de la 2 zice ca familia care sta la etajul 1 au bagat iesirea hotei pe conducta de aerisire a blocului si de acolo mirosul de mancare . E Ok sa se faca asa ceva ? Hota nu ar fi trebuit scoasa afara ? Eu de exemplu asa am , deci si vecinul de la 1 ar putea sa faca la fel .
Si a doua problema ar fi faptul ca nu am presiune la apa ,si am vb cu seful de scara si au schimbat tevile de pe tronson dar tot nu am presiune , si nici vecinul de la 2 :( .
Multumesc anticipat si imi cer scuze daca sa mai discutat problema aceasta dar sunt nou pe acest site si nu am apucat sa il verific .

Alte discuții în legătură

Buna seara. am si eu o intrebare . stau la etajul 1 intr-un bloc ... Raduzzio Raduzzio Buna seara. Am si eu o intrebare . Stau la etajul 1 intr-un bloc de 4 etaje. La parter fix sub mine sta din cate am inteles un batran care are si un caine ... (vezi toată discuția)
Probleme cu aerisirea in bucatarie si baie MariaDia MariaDia Buna ziua, Am achizitionat de curand un apartament la etajul 1(primul apartament din coloana, la parter neexistand vecini), avand bucatarie fara ... (vezi toată discuția)
Burlanul de la hota vecinului SilviaNe SilviaNe Buna ziua, de mai bine de doi ani ma confrunt atat eu cat si copilul meu mic, cu o problema creata de vecinul de deasupra. Mai exact si-a montat burlanul de la ... (vezi toată discuția)