Nu am avut avocat si in perioada sarbatorilor de iarna am fost in tara si am dat acordul avocatului ei sa ma reprezinte, pentru divort prin acord din vina ambilor.
Nu m-a anuntat ca s-a cerut altceva intre timp !
Noroc ca s-a terminat contractul in Cehia si am ajuns acasa sa pot face apel .
Azi am facut apel,( trebuie sa platesc o taxa de timbru intre timp ) si am solicitat proba cu martori, ceea ce a facut si ea.
A chemat un martor, nasa de cununie si verisoara primara cu ea, martora care nu a mai fost in casa noastra de peste 7;8 ani...si de vazut in aceasta perioada cred ca ne-am intalnit pe strada de 3,4 ori. Relatiile nu erau prea bune sa zic asa...
Martora a facut afirmatia in instanta(ca din spusele reclamantei stie) ca eu mi-am inceput o relatie extraconjugala intre timp....si acesta ar fi motivul pentru care s-a desfacut casatoria exclusiv din vina mea.
Chiar nu este adevarat ceea ce a sustinut in instanta, in aceea perioada fiind plecat si chiar ma zbateam sa pot produce ceva bani sa imi platesc creditul.
Buna ziua
Sotia a bagat divort, ea fiind in Italia si-a angajat avocat in tara,la inceput a fost intelegerea de "divort prin acord, din vina ambilor".
Intre timp si-a schimbat cererea, ca divortul sa se desfaca exclusiv din vina mea.
Suntem casatoriti de 24 de ani.
eu nu sunt de acord cu hotararea luata, as vrea sa declar apel .
Ce dezavantaje as avea daca ar ramane asa cum s-a pronuntat?
(casatoria se desface exclusiv din vina paratului)
- are vre-un avantaj la partaj? (inca nu s-a discutat nimic de partaj)
- poate cere daune ?cand poate face acest lucru? odata cu divortul sau ulterior?
Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri pentru ca nu stiu ce sa fac.