Mulțumedc pentru răspuns . Mai am o ăntrebare ; din momentul în care îl acționez în Instanță și pînă la sentință , pot fi scos din casă ? Mulțumesc din nou
Bună ziua ! in 2001 căutam o casă in Slimnic , cineva mi-a propus una , era prietenul vinzatorului care locuia in Germania , am facut un precontract de mina ( pe care l-am pierdut ulterior , iar Intermediarul spune ca nici el nu mai are copia ) , dupa ce am vorbit cu propietarul din Germania , acesta asigurindu-ma
ca vine in 3 luni maxim pentru perfectarea contractuli si plata din partea mea a sumei de 23000 de marci germane ( la data aceea ) . Am fost rugat sa-i platesc un avans de 3000 marci intermediarului , am intrebat daca ma pot apuca de reparatiile la casa , s-a aprobat , si am tot asteptat sa vin[ vinzatorul pentru perfectarea contractului . Intre timp , am aflatr ca de fapt nu el era propietar ci fratele lui impreuna cu mama , iar acestia bineinteles nu stiau nimic . Cei din urma m-au asigurat ca pot ramine cit vreau in casa , si ca pot face imbunatatiri , iar acum , dupa 16 ani ,vrea sa vinda casa . Noi , am investit banii initiali in casa si acum nu putem s-o cumparam , ca atare suntem in pericol sa fim dati afara in luna August 2017 . Intrebarea e daca pot cumva recupera investitia facuta in casa ?