Buna ziua am și eu o întrebare de fapt două ...soțul meu are cazier , in 2013 a fost prins făcând trafic de droguri și iau dat 4 ani cu suspendare ..acum in septembrie termina...pe lângă asta a primit de la ANAF că trebuie să plătească 3000 lei....nu ia plătit până în. Zi de azi prima întrebare e îl va închide în septembrie dacă nu plătește și a doua își poate face un credit ...datoria asta apare?
Era pe strada ne-am întâlnit întâmplător , eu aveam nevoie de acesti bani i am cerut cu titlu de împrumut el mi i-a dat si din pacate încă nu am primit indemnizația , sunt mămică sunt acasa , bazându ca îmi vine indemnizația i am zis ca ii voi da banii intro luna am ceva probleme la dosar si indemnizația încă nu a intrat abia peste 3 luni el nu a mai vrut sa aștepte si astazi mia zis c mia facut plangere
Buna ziua am si eu o intrebare , am luat acum 3luni împrumut de la cineva suma de 800 ron , suma pe care nu am putut sa o achit încă , domnul respectiv mia facut plângere pentru abuz de încredere si înșelăciune , eu momentan nu am nici un venit , pot sa fac pușcărie ? Sau ce mi se poate intampla....pe langa asta amenință ca pe o pagina de socializare imi va pune poza si va spune ca fac înșelătorie ...Ce ar trebui sa fac ? Sau ce mi se poate intampla ...țin sa mentionez si faptul ca el e fost puscarias