avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut

Buna ziua am si eu o intrebare , am luat acum 3luni împrumut de la cineva suma de 800 ron , suma pe care nu am putut sa o achit încă , domnul respectiv mia facut plângere pentru abuz de încredere si înșelăciune , eu momentan nu am nici un venit , pot sa fac pușcărie ? Sau ce mi se poate intampla....pe langa asta amenință ca pe o pagina de socializare imi va pune poza si va spune ca fac înșelătorie ...Ce ar trebui sa fac ? Sau ce mi se poate intampla ...țin sa mentionez si faptul ca el e fost puscarias
Speța ține de civil nu de penal.
Si asta ce inseamna? As vrea sa stiu ce mi se poate intampla va rog
Adică trebuie să vă acționeze în judecată și să vă ceară restituirea banilor.
Cum ați primit banii și cum i-ați solicitat? Dați mai multe detalii.
Era pe strada ne-am întâlnit întâmplător , eu aveam nevoie de acesti bani i am cerut cu titlu de împrumut el mi i-a dat si din pacate încă nu am primit indemnizația , sunt mămică sunt acasa , bazându ca îmi vine indemnizația i am zis ca ii voi da banii intro luna am ceva probleme la dosar si indemnizația încă nu a intrat abia peste 3 luni el nu a mai vrut sa aștepte si astazi mia zis c mia facut plangere
Chiar daca v-a formulat plangere penala,nu o sa patiti absolut nimic,nu este vorba despre o fapta penala,domnul respectiv are varianta formularii unei actiuni civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune caraba1 caraba1 daca are cineva cunostinte despre vreun caz de inselaciune prin sms?il rog daca poate sami zica ce au patit inculpatii (vezi toată discuția)
Inselaciune pe internet dany3377 dany3377 Buna ziua! Am gasit diverse firme financiare din strainatate (Franta de exemplu) care ofera credite pe internet. Am apelat online la acestea ... (vezi toată discuția)
Am patit și eu cu o agenție prestige model management cred ... Iasmi63636 Iasmi63636 am patit și eu cu o agenție prestige model management cred și acum am primit un mail de la IDG Inkasso Direkt GmbH cum ca ar trebui sa plătesc 215 euro ... (vezi toată discuția)