avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... am patit și eu cu o agenție prestige model ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

am patit și eu cu o agenție prestige model management cred ...

am patit și eu cu o agenție prestige model management cred și acum am primit un mail de la IDG Inkasso Direkt GmbH cum ca ar trebui sa plătesc 215 euro deoarece sa adăugat peste cei 140 de euro(taxe)de care habar nu am ca trebuie sa le plătesc, nu înțeleg de ce nu am făcut contract cu ei și mie îmi arată ca am făcut contract cu ei, am vorbit cu o avocata și mi-a spus sa nu plătesc ca este înșelătorie și sa fac o plangere la poliție dar eu nu stiu cum sa o fac, va rog ajutati mă urgent ei spun ca mă dau în judecată nu stiu ce sa mai cred, este înșelătorie sau nu?daca este înșelătorie nu mă pot da, nu va rog ajutati mă cu niște detalii
Cel mai recent răspuns: Bianca990599 , utilizator 14:14, 17 Octombrie 2024
Eu zic sa urmati sfatul avocatei si sa faceti plangere la politie pentru inselaciune si fals in inscrisuri daca ei sustin ca au un contract semnat de dvs. si dvs. nu ati semnat nimic cu ei.

Ionut.ion a scris:

Eu zic sa urmati sfatul avocatei si sa faceti plangere la politie pentru inselaciune si fals in inscrisuri daca ei sustin ca au un contract semnat de dvs. si dvs. nu ati semnat nimic cu ei.

Nu prea stiu ce sa spun am 14 ani, știți cum se face o plangere la poliție?
Cel mai bine ai discuta cu parintii, o ruda.... si, daca nu se poate, cu avocata si sa te indrume aceasta.

In ultima instanta poti merge singura la sectia de politie din zona si povesti ce ai scris aici, ar trebui sa te indrume ce ai de facut.

Ionut.ion a scris:

Cel mai bine ai discuta cu parintii, o ruda.... si, daca nu se poate, cu avocata si sa te indrume aceasta.

In ultima instanta poti merge singura la sectia de politie din zona si povesti ce ai scris aici, ar trebui sa te indrume ce ai de facut.

Am văzut și m-am informat ca toate acele contracte ce zic ei sunt fake și ca nu va trebui sa plătești, nimeni nu vine la tine, nu se întampla nimic, toti cei care au plătit doar și-au luat teapa, eu nu voi plăti nimic am vorbit cu o avocata si mi-a zis sa nu plătesc, dar dacă voi mai primi un mail o sa fac o plangere, dar am vazut ca este înșelătorie si ca nu ar trebui sa plătesc ca oricum nu se întampla nimic, toate acele mail uri de la inkasso nu sunt reale si sunt făcute de ei, oricum multumesc frumos si daca se mai întampla ceva o sa fac plangere si o sa contactez politia de ceva si daca sunt obligată sa plătesc cred ca va trebui sa plătesc,dar toti spun ca nu trebuie sa plătești ca este teapa si nimeni nu va veni la tine si ca tot este fake.
Foarte bine ai spus, plus ca ei trebuiau sa te indrume sa vii cu un parinte, fiind minora, nu poti semna tu contracte...

Asteapta sa vezi ce se mai intampla si, daca te mai cauta cineva/scriu vreun mail... discuta cu parintii ( ar trebui sa discuti de pe acum cu parintii), cu avocata sau mergi chiar tu la politie si te ajuta ei.

Alte discuții în legătură

Prestige model management Stefan2938 Stefan2938 Buna, anul trecut am aplicat la prestige model management, am acceptat contractul lor fara sa caut daca este o companie serioasa, iar dupa cateva luni le am ... (vezi toată discuția)
Am și eu o problema și cer părerea voastră că nu știu ce ... KyryKiri KyryKiri Am și eu o problema și cer părerea voastră că nu știu ce să fac,lucrez cu o firma de investiții folosesc revolutul pentru tranzacții( persoanele care ... (vezi toată discuția)
Nu vor sa-mi returneze banii pe coletele neprimite pe aliexpress carlocsabi carlocsabi Am comandat mai multe produse de pe Aliexpress, iar coletul nu mi-a ajuns si nu vor sa-mi returneze banii. AliExpress\'s solution: No Refund De luni de zile ... (vezi toată discuția)