avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nu vor sa-mi returneze banii pe coletele neprimite pe ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nu vor sa-mi returneze banii pe coletele neprimite pe Aliexpress

Am comandat mai multe produse de pe Aliexpress, iar coletul nu mi-a ajuns si nu vor sa-mi returneze banii.
AliExpress's solution: No Refund
De luni de zile le tot scriu dar fara nici un rezultat.
Ce pot sa fac ? Exista posibilitatea de a-i da in judecata ?
Ultima modificare: Luni, 20 Martie 2023
carlocsabi, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:23, 23 Martie 2023
Sunteți conștient(ă) că e vorba de furnizori din afara țării? Ar trebui să apelați la o instanță de acolo
Acest site este un fake si nu aveti sanse sa mai recuperati ceva . Chiar daca ati incerca sa-i actionati in instanta ar fi mult prea complicat si v-ar costa cu mult mai mult decat ati pierdut deja plus ca ar fi total inutil . Ar fi trebuit sa cautati informatii inainte de a comanda , sunt destule pareri pe internet de la oameni care au patit exact ca si d-voastra . Chiar nu v-a pus pe ganduri ce preturi derizorii practica si faptul ca nu au nici macar o adresa de contact ??? Din pacte de cele mai multe ori invatam din greseli .
eu nu m-as arunca la astfel de afirmatii [fake]. aliexpress este retailerul lui alibaba, un fel de emag de cel putin de 1000 de ori mai mare. insa nu exista padure fara uscaturi. personal am cumparat de multe ori de acolo, cu evaluarea de risc facuta, fiindca preturile aici erau de zeci de ori mai mari. evident, am fost si eu patit de cateva ori.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Martie 2023
adriandimitriu, utilizator
Alibaba si toate derivatele sunt acelasi lucru , vi se pare normal sa recomandati un site unde ati luat deja teapa de mai multe ori si sa-l mai si comparati cu eMAG ??? Cum adica cumparati cu evaluare de risc ??? La noroc , asa....... vine comanda , nu vine comanda ??? Nu cred ca asta este o solutie pentru nimeni iar cu preturile practicate de ei tocmai asta si urmaresc , sa le pice in plasa credulii ca sa nu zic altfel . Eu cred ca e mai ok sa platesti mai mult si sa fii sigur ca primesti ce ai comandat la calitatea dorita decat sa risti si sa platesti mai putin pentru nimic .
credulitatea e de doua feluri. unul e cel mentionat de dvs. al doilea e sa-ti imaginezi ca pretul platit e cel corect. prin urmare sunteti de acord sa platiti linistit preturile energiei? si efectele lor? fara o vorba? succes. imi cer scuze pentru polemica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata. tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am ... Anonimulanon Anonimulanon Buna dimineata. Tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am decis sa va explic ce s a intamplat si ce sanse am sa rezolv ceva. Deci. In weekend am facut o ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparaturi online cristi8 cristi8 Va scriu aici pentru ca ieri am luat o teapa pe [SITE]. Am licitat pentru un laptop. Am vorbit cu vanzatorul la telefon si prin mail-uri, mi-a oferit mai multe ... (vezi toată discuția)