avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Prestige model management
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Prestige model management

Buna, anul trecut am aplicat la prestige model management, am acceptat contractul lor fara sa caut daca este o companie serioasa, iar dupa cateva luni le am trimis un mail prin care cer rezilierea contractului, mail la care nu au raspuns si pe care l-am trimis de mai bine de 3 ori. Am inceput sa primesc iar mailuri de la ei prin care saplatesc cel de al doilea an insa in continuare daca le trimiteam mailuri la adrese lor nu raspundea nimeni si primeam doar un raspuns generic de la ei. Acum am primit un mail de la inkasso direct prin care mi se cere sa platesc 97€ pana pe data de 6.07.2023 ce e de facut in aceasta situatie desi in contractul lor sunt prevazute anumite asazise “beneficii” pe care eu nu le am vazut.
Cel mai recent răspuns: Bianca990599 , utilizator 13:56, 17 Octombrie 2024
ce produse/ servicii ati cumparat de la ei? in plus, ar trebui sa verificati si contractul, s-ar putea sa fie pe mai multi ani si sa specifice si o metoda anume de reziliere...
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
adriandimitriu, utilizator
Buna seara,
Citiți contractul și vedeți care sunt obligațiile părților și condițiile de reziliere. Poate că ar fi bine sa contactați un avocat.
Succes și numai de bine!
La fel am pățit și eu, ai rezolvat ceva?
Nu… in schimb nu au mai trimis nimic dupa ce nu am platit

Iasmina24 a scris:

La fel am pățit și eu, ai rezolvat ceva?

Eu tot nu am putut rezolva încă îmi trimit mesaje, nu stiu ce sa fac nu mi-au răspuns când am zis ca vreau sa mă retrag deci este clar teapa nu îmi vor raspunde nici când voi plăti niște escroci

Alte discuții în legătură

Am patit și eu cu o agenție prestige model management cred ... Iasmi63636 Iasmi63636 am patit și eu cu o agenție prestige model management cred și acum am primit un mail de la IDG Inkasso Direkt GmbH cum ca ar trebui sa plătesc 215 euro ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as dori sa stiu ce valoare are un contract semnat ... marioeu marioeu Buna seara! As dori sa stiu ce valoare are un contract semnat pe internet printr-un formular, iar semnatura sa fie inlocuita cu o bifa asemanatoare celor de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am aplicat câteva zile in urma la o firma de modeling ... musatanamaria musatanamaria Buna ziua ! Am aplicat online câteva zile in urma la o firma de modeling care ar avea sediul in Austria, dar recrutează și din alte tari. Astăzi am primit ... (vezi toată discuția)