Buna ziua ! Am aplicat online câteva zile in urma la o firma de modeling care ar avea sediul in Austria, dar recrutează și din alte tari. Astăzi am primit email ca am fost acceptata și mai am un pas de facut, acela de a semna contractul deja completat. Singurele date care mi au fost cerute au fost email ul, numele, data nașterii, orașul in care locuiesc și adresa( la adresa am scris doar numele străzii). Am trimis datele , neștiind la ce ma înham. Problema sta in felul următor: mi se cer 60 euro anual taxa, iar in cazul in care vreau sa închei contractul trebuie sa plătesc 49 euro. Am citit pe net despre aceasta agenție și toți oamenii se plâng ca au fost înșelați, ca au încercat de nenumărate ori sa se retragă, ca au foarte multe taxe de plătit si ca nu i a recrutat nimeni, ca au vrut sa desfacă contractul si pentru ca nu vor sa plătească cei 49 euro sunt amenințati ca vor fi dați in judecată, si primesc email uri de la un așa-zis avocat ca vor fi chemati in instanța dacă nu achita aceasta suma. Mie mi se pare a fi o înșelătorie Dusa la un alt nivel! Este posibil sa se încheie un contract fără datele din buletin, fără o copie a buletinului ? Cum e posibil sa fii dat in judecată fără a dispune de datele tale personale ? Sa nu mai zic ca oricine poate activa la ei, chiar si minorii ! Le am trimis 3 mail uri in care le solicit anularea contractului si nu mi Răspunde nimeni. Au programat trimiterea mailurilor automata. Sa nu mai zic ca am citit printre comentariile oamenilor faptul ca au încercat sa ia legătura cu acest avocat, dar nu le Răspunde nimeni. Număr de telefon nu au pe site ul lor oficial. Deci, sunt de negăsit ! Chiar ma uitam astăzi printre comentariile oamenilor care au fost pacăliți de aceasta agenție si printre ele se numără si un minor de 15 ani care nu știe cum sa i spună mamei sale si ce sa facă in situația data. Ce ma sfătuiți sa fac ? Eu tind sa cred ca mailurile de la aceasta agenție si de la acest avocat sunt trimise de aceeași persoana.
dar nu ati citit conditiile pana sa semnati ? de ce abia dupa ce vi se cer bani, va apucati de cercetat ?
aveti doua optiuni sa platiti sau sa nu platiti. ar trebui sa mergeti cu acel " contract" la un avocat sa vedeti ce riscati daca nu platiti.
Avocat real?
lazealiviu
As dori sa stiu cum pot afla daca un anume avocat este cu adevarat avocat si nu e inselaciune.
Mentionez ca am doar numele lui, nu stiu in care barou este ... (vezi toată discuția)