avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Prestige model management
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Prestige model management

Buna, anul trecut am aplicat la prestige model management, am acceptat contractul lor fara sa caut daca este o companie serioasa, iar dupa cateva luni le am trimis un mail prin care cer rezilierea contractului, mail la care nu au raspuns si pe care l-am trimis de mai bine de 3 ori. Am inceput sa primesc iar mailuri de la ei prin care saplatesc cel de al doilea an insa in continuare daca le trimiteam mailuri la adrese lor nu raspundea nimeni si primeam doar un raspuns generic de la ei. Acum am primit un mail de la inkasso direct prin care mi se cere sa platesc 97€ pana pe data de 6.07.2023 ce e de facut in aceasta situatie desi in contractul lor sunt prevazute anumite asazise “beneficii” pe care eu nu le am vazut.
Cel mai recent răspuns: Bianca990599 , utilizator 13:56, 17 Octombrie 2024
Buna ziua. La fel am pățit și eu cu această agenție Prestige management. Am aplicat niste poze pe site Intr un formular in vederea de recrutare modele de către agenții publicitate etc. Acolo l ei pe site scrie clar ca nu se aplica cinci o taxa de aplicarea și de răspuns fiind 100% gratuit. Am și poza făcută pe situl lor pt aceste informații.in decurs de 3 zile de când am trimis formularul la ei mibau dat mail cum că copilul este potrivit pt ei, și că trebuie să trimit contractul semnat la ei și după sa achit o taxa de 140 euro pe an. Eu le am redirecționat emailul și le am scris clar că nu sunt ce acord cu contractul că nu l semnez și că nu mă interesează oferta lor. De atunci îmi tot dau mail cum că sa le trimit contractul și tot așa. Mailuri ba în engleză ba în română. Ce ziceți?

Livius Laslau a scris:

Buna seara,
Citiți contractul și vedeți care sunt obligațiile părților și condițiile de reziliere. Poate că ar fi bine sa contactați un avocat.
Succes și numai de bine!

La fel am patit și eu și acum am primit un mail de la IDG Inkasso Direkt GmbH cum ca ar trebui sa plătesc 215 euro deoarece sa adăugat peste cei 140 de euro(taxe)de care habar nu am ca trebuie sa le plătesc, nu înțeleg de ce nu am făcut contract cu ei și mie îmi arată ca am făcut contract cu ei, am vorbit cu o avocata și mi-a spus sa nu plătesc ca este înșelătorie și sa fac o plangere la poliție dar eu nu stiu cum sa o fac, va rog ajutati mă urgent ei spun ca mă dau în judecată nu stiu ce sa mai cred, este înșelătorie sau nu?

Stefan2938 a scris:

Nu… in schimb nu au mai trimis nimic dupa ce nu am platit

Iasmina24 a scris:

La fel am pățit și eu, ai rezolvat ceva?

Dar primul an ai plătit?
Am patit la fel. Vreau sa stiu dupa o perioada lunga de timp. Dacă nu ati făcut plata s-a intamplat ceva?
Avocat, sau asa?
Buna
In ce situatie esti cu ei?
Am patit la fel si eu ... nu stiu ce sa fac?!
Ma pun sa platesc si nu vreau. V-au creat probleme cu judecata sau ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am patit și eu cu o agenție prestige model management cred ... Iasmi63636 Iasmi63636 am patit și eu cu o agenție prestige model management cred și acum am primit un mail de la IDG Inkasso Direkt GmbH cum ca ar trebui sa plătesc 215 euro ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as dori sa stiu ce valoare are un contract semnat ... marioeu marioeu Buna seara! As dori sa stiu ce valoare are un contract semnat pe internet printr-un formular, iar semnatura sa fie inlocuita cu o bifa asemanatoare celor de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am aplicat câteva zile in urma la o firma de modeling ... musatanamaria musatanamaria Buna ziua ! Am aplicat online câteva zile in urma la o firma de modeling care ar avea sediul in Austria, dar recrutează și din alte tari. Astăzi am primit ... (vezi toată discuția)