avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara! As dori sa stiu ce valoare are un contract ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara! As dori sa stiu ce valoare are un contract semnat ...

Buna seara! As dori sa stiu ce valoare are un contract semnat pe internet printr-un formular, iar semnatura sa fie inlocuita cu o bifa asemanatoare celor de la termeni si conditii. Astazi din greseala am bifat o asemenea bifa la un contract de la o agentie de modeling Prestige model Management se numeste agentia. In contract spune ca in 14 zile de la semnare sunt obligat sa platesc 140 euro pentru inregistrarea la ei pe site. Eu le-am trimis imediat mail pentru reziliere ( era stipulat in contract ca se poate cere rezilierea in termen de 14 zile). As dori sa stiu daca este legal ca printr-o bifa sa fie semnat un astfel de contract si ce as putea face daca nu reusesc sa-l reziliez. Ideea este ca in contract scria de toate aceste lucruri: de plata 140 de euro dupa 14 zile si ca bifa respectiva are efect de semnatura.
Cel mai recent răspuns: marioeu , utilizator 18:52, 17 Decembrie 2022
Buna ziua,

Contractul poate fi semnat inclusiv prin bifarea unei casute, conform legislatiei din Romania. Totusi, este necesar ca contractul sa aiba toate elementele prevazute de lege, iar mai apoi, trebuie studiate clazuele contractuale pentru a vedea daca exista posibilitatea de a iesi din acel contract prin denuntare unilaterala. Va recomand sa luati legatura cu un avocat caruia sa ii puneti la dispozitie termenele si conditiile asumate de dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Decembrie 2022
Cabinet de Avocat, Avocat
As putea sa va trimit contractul pe mail? Si daca da care ar fi pretul pentru o consulatie prviind situatia de fata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestige model management Stefan2938 Stefan2938 Buna, anul trecut am aplicat la prestige model management, am acceptat contractul lor fara sa caut daca este o companie serioasa, iar dupa cateva luni le am ... (vezi toată discuția)
Contract Ginaandrei Ginaandrei Buna ziua. Am 19 ani impliniti si am incheiat un contract de modeling cu o agentie de fotomodele. Am dus contractul la firma respectiva, acum un an, dar nici ... (vezi toată discuția)
Pot rezilia un contract la 1 zi dupa ce l-am incheiat? anonima30 anonima30 buna, am si eu o intrebare, am incheiat ieri un contract cu o agentie de modeling, agentia urmeaza sa-mi faca un album foto pe care sa il promoveze si sa ma ... (vezi toată discuția)