avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel_Radu

Activitate Daniel_Radu

Da, voiam sa ma refer pentru firma mea.

In contractul de inchiriere este stipulat ca firma mea plateste serviciu de salubritate procentual, împărțind nr angajaților mei la totalul cladirii.

Puteți să ma ajutați cu legea sau din ce considerate nu este indeajuns ca firma care detine imobilul in care imi desfasor activitatea nu este îndeajuns?

Mulțumesc anticipat.

Cabinet de Avocat-Liviu Voinea a scris:

Aveti nevoie de contract pentru persoana juridica,nu in nume personal.

Si eu sunt interesat de acest aspect.

Nu putem avea nici un raspuns?

cosmineanugheorghe a scris:

Buna ziua. Ca pensionar, pot deveni ingrijitor informal , daca am grija de socrul meu ,bolnav , cu grad de handicap accentuat si alte boli , chiar daca nu am aceeasi adresa de domiciliu ? Ce acte imi trebuiesc? Multumesc.

Buna ziua,

Am o intrebare pe partea legala de functionare a unui punct de lucru cu codul CAEN 8551.

In cazul in care cladirea in care functionez detine un contract cu firma de salubrizare, iar eu in calitate de chirias am stipulat in contract faptul ca mi se colecteaza deseurile, respectiv imi este facturat in fiecare luna acest serviciu de catre proprietarul cladirii, sunt in depilnatate legal a functiona pe baza contractului de inchiere cu proprietarul, respectiv a contractului proprietarului cu firma de salubrizare?

Sau este neaparat necesar sa am si eu, in nume personal, un contract cu firma de salubrizare?

Multumesc anticipat,
Răspuns la discuția Cod CAEN 8551
Am inteles, deci singura sansa ar fi sa-mi schimb codul CAEN.

Va multumesc pentru raspuns.
O zi buna!
Discuție Cod CAEN 8551
Buna ziua,

As dori sa va intreb oare de ce nu pot gasi codul CAEN 8551 - Invatamant in domeniul sportiv si recreational in Normele anuale de venit pe anul 2017, stabilite pentru activități independente, conform art. 69 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal ?

Ma intereseaza pentru ca doresc sa trec de la sistemul real la norma de venit, mentionez ca sunt instructor fitness.
Probabil ca sumele de plata ar fi ca cele de la codul CAEN 9319 - Alte activităţi sportive, nu stiu... daca poate cineva sa ma lamureasca

Multumesc anticipat