avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN 8551
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN 8551

Buna ziua,

As dori sa va intreb oare de ce nu pot gasi codul CAEN 8551 - Invatamant in domeniul sportiv si recreational in Normele anuale de venit pe anul 2017, stabilite pentru activități independente, conform art. 69 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal ?

Ma intereseaza pentru ca doresc sa trec de la sistemul real la norma de venit, mentionez ca sunt instructor fitness.
Probabil ca sumele de plata ar fi ca cele de la codul CAEN 9319 - Alte activităţi sportive, nu stiu... daca poate cineva sa ma lamureasca

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniel_Radu , utilizator 17:22, 8 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles, deci singura sansa ar fi sa-mi schimb codul CAEN.

Va multumesc pentru raspuns.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pfa instructor de fitness rizeamihai578 rizeamihai578 Sunt instructor de fitness și doresc să îmi înființez un PFA în acest domeniu. Vreau să pot presta activitatea la sala de fitness, la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Cod caen instructor fitness lml lml Buna ziua, va rog sa-mi spuneti la ce cod CAEN ma incadrez ca instructor fitness? cum pot sa-mi fac PFA pt instructor fitness? Multumesc (vezi toată discuția)
Se poate deschide pfa sau ii pentru un centru de relaxare ? gufisor gufisor Buna ziua, detin un spatiu construit dotat pentru sala fitness, cabinet masaj, piscina acoperita, sauna si jacuzzi. Din codurile CAEN m-am informat ca pentru ... (vezi toată discuția)