avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN instructor fitness
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN instructor fitness

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti la ce cod CAEN ma incadrez ca instructor fitness? cum pot sa-mi fac PFA pt instructor fitness?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 13:46, 24 Ianuarie 2011
Acesta este codul potrivit: 9313 - Activitati ale centrelor de fitness
Pasii care trebuie urmati ii gasiti aici:[ link extern ]
SUCCES!
Buna ziua,
va multumesc pt. raspuns.
Precizez ca eu nu vreau sa-mi deschid sala fitness, vreau sa merg cu clientii la o sala din apropierea casei si ma interesa daca ca instructor fitness sunt platitor de TVA?
Trebuie sa aveti in obiectul de activitate si codul CAEN 8551 - Invatamant in domeniul sportiv si recreational.
Va recomand ca acesta sa fie obiect principal, dar sa le autorizati pe ambele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pfa instructor de fitness rizeamihai578 rizeamihai578 Sunt instructor de fitness și doresc să îmi înființez un PFA în acest domeniu. Vreau să pot presta activitatea la sala de fitness, la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Se poate deschide pfa sau ii pentru un centru de relaxare ? gufisor gufisor Buna ziua, detin un spatiu construit dotat pentru sala fitness, cabinet masaj, piscina acoperita, sauna si jacuzzi. Din codurile CAEN m-am informat ca pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen instructor de fitness (aerobic si antrenamente personale) eve25 eve25 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in privinta codului CAEN pe care trebuie sa il declare un instructor de fitness ( PFA care presteaza servicii in cadrul ... (vezi toată discuția)