Am cumparat un apartament ipotecat in favoarea unui IFN. Proprietara a luat acordul de instrainare, eu i-am platit creditul, am facut actele la notar, toate bune si frumoase pana aici. Acum vreau sa radiez ipoteca...costa 515 lei. Intrebarea e cine plateste? IFN-ul zice ca eu trebuie sa platesc dar legislatia ce zice in cazul asta? Exista vreo legislatie in vigoare pentru asa ceva? Am platit o data 400 lei inscrierea in cartea funciara pe numele meu, parca nu as mai plati in nou :))
Eu nu am cerut sa fie reparate daunele initiale, doar cele din dosarul de dauna. In polita casco nu se pomeneste nimic despre asa ceva, vopsit etc. In concluzie, nu merita sa ma mai complic cu plângere la ASF/ANPC si sa accept oferta lor?
Sunt proprietarul unei polite casco "premium" la Grawe Romania. Luna trecuta, am reusit performanta de a imi avaria masina pe partea dreapta intr-o parcare. Îndoit aripa dreapta, sărit vopseaua, câteva zgarieturi pe usi. Am mers la asigurator, s-a deschis dosar de dauna, mers la service pentru reparatie. Asiguratorul refuza plata integrala a reparatiei motivand ca avariile sunt pe elemente care au fost consemnate cu avarii ( câteva puncte de vopsea sarite) la încheierea politei casco. Mai pe scurt accepta indreptarea aripii fără vopsire si vopsirea unei singure usi. Este legal asa ceva? Credeti ca ajuta o petitie la ASF sau ANPC? Multumesc.