avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate Gab12345

Activitate Gab12345

Răspuns la discuția Custodie


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Poate sa ceara el minorii în justiție.
O sa ii fie greu dar ar avea sanse.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București



Am înțeles asta , dar dacă doar ii face o reclamație precum nu are grija de ei ? Exista posibilitatea de a pierde mama sa piardă custodia ? Dar mai ales exista posibilitatea și ca acei copii sa fie luați de stat?
Discuție Custodie
Buna ziua , am nevoie de un sfat . Soțul meu a divorțat de fosta soție in urma cu 3 ani , copii au domiciliul stabil la mama , dar aceasta are un an și ceva de când este plecată in străinătate , iar copii au fost lăsați in grija bunicilor , dar realitatea este alta , copii stau singuri in casa , iar tatăl este cel care le asigura caldura, apa, curent , bani de buzunar , mâncarea. Ce ar putea sa facă in aceasta situație ? Dacă o da in judecată este posibilitatea ca copii sa fie luați de stat ? Sau mama sa piardă custodia ? Menționez copii sunt minori .
Răspuns la discuția Domiciliu
Da ..
Răspuns la discuția Domiciliu
Dar dacă doar pământul este pe numele amândurora și toate actele casei pe numele soțului ?
Răspuns la discuția Domiciliu
Pe proiectul de autorizație scrie "locuința unifamilială "
Discuție Domiciliu
Dacă proprietatea este un bun comun al soțului cu fosta soție (ei fiind divorțați) soțul pentru a lua in spațiu actuala soție are nevoie și de semnătura ei ?
Adică dacă are nevoie și de semnătura fostei soții
Răspuns la discuția Imobil bun propriu
Am înțeles . Mulțumesc
Răspuns la discuția Imobil bun propriu
Nu
Dacă soții au dobândit împreuna in timpul căsătoriei un imobil și după divorț soțul se recăsătorește poate trece actuala soție in actul de vânzare cumpărare ? Și cu actuala soție poate fi bun comun ? Sau rămâne bun propriu soțului ?