avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate John_777

Activitate John_777

Va multumesc pentru raspuns!M-au sunat de la politie si mi-au zis ca exista camere de supraveghere in zona respectiva unde sa intamplat evenimetul!Voi contacta un avocat ca sa fac demersurile necesare!
Buna seara tuturor!Azi am avut o altercatie in trafic cu un individ!Respectivul mi-a taiat calea abuziv neacordandu-mi prioritate,fiind nevoit sa franez brusc,dupa care m-am apropriat de el fiind 2 benzi pe sens,sa ii spun...esti nebun?cum mi-ai taiat asa calea...??Tipul respectiv care mai era cu inca unul in masina,s-au oprit in fata mea,fara sa mai pot trece,iar cel de la volan dandu-se jos am venit spre mine si m-a lovit cu pumnul in fata,geamul fiindu-mi deschis,iar eu in momentul ala vazand ca sunt agresivi,am dat sa plec de pe loc,iar individul care m-a lovit,a aruncat o sticla de jumate in luneta(geamul) din spate,spargand-o toata iar dauna este undeva la 2500 de ron,interesandu-ma la un service de parbrize.Dupa care ei s-au urcat in masina si au plecat!Mentionez ca le-am luat numarul reusind sa fac poza cu telefonul din spate la masina lor,si am sunat la politie si am fost si am depus plangere,si cel mai probabil imi zicea cei de la politie ca sunt camere in zona care probabil au prins toata actiunea!Dupa ce am iesit de la politie acei indivizi m-au urmarit cu alta masina pana m-am oprit intr-o parcare venind la mine sa-si ceara scuze,ca imi plateste toata dauna la masina cat este.Problema este ca eu mai trebuia sa ajung la un examne la facultate pe care l-am pierdut din cauza lor ca m-au pus pe drumuri!In ce categorie se incadreaza aceasta fapta?si ce pot eu sa cer pentru toate cate mi-au facut?Doar faptul ca imi repara masina nu este de ajuns!Va multumesc